Libnet.ro
UNICEF

21:15

200.000 de romani au fost concediati si un milion sunt in somaj tehnic

Adevărul Adevărul,
200.000 de romani au fost concediati si un milion sunt in somaj tehnic

Ultimele date oficiale ale Ministerului Muncii arata ca peste 200. 000 de romani au fost deja concediati si peste un milion au fost trimisi in somaj tehnic. continuă pe Adevărul

Peste 5.000 de salariati din Galati, concediati sau in somaj tehnic din cauza epidemiei de Covid-19

Potrivit datelor oficiale, circa 2. 800 de angajati sunt deja in somaj tehnic, alti 1. 500 au dosarele in curs de procesare, iar peste 750 au fost concediati colectiv sau individual de firmele la care lucrau.

Criza generata de COVID-19 in Romania: Aproape un milion de angajati se afla in somaj tehnic, iar aproape 200.000 au fost concediati

In contextul crizei generata de noul coronavirus, aproape un milion de angajati din Romania se afla in prezent in somaj tehnic, iar aproape 200. 000 au fost concediati. Ministerul Muncii informeaza ca din.

Aproape 1 milion de angajati din Romania au ajuns in somaj tehnic. Cele mai afectate domenii

Pana in prezent, aproape un milion de angajati au intrat in somaj tehnic potrivit datelor raportate de Ministerul Muncii, iar aproape 200. 000 de angajati au fost concediati.

Cati romani si-au pierdut locurile de munca sau au intrat in somaj tehnic din cauza coronavirusului. Date oficiale

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), referitoare la situatia contractelor de munca suspendate somaj tehnic)incetate, inregistrate la Inspectia.

Somaj tehnic si pentru bugetari. Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, la B1TV, ca Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care angajatii institutiilor de stat care nu sunt implicate direct in combaterea epidemiei de coronavirus si efectelor sale vor fi trimisi acasa in somaj tehnic pentru 15 zile pe luna, urmand sa revina la munca dupa doua saptamani pentru a-i inlocui pe ceilalti care au asigurat functionarea repectivelor institutii.

Ecaterina Andronescu: Daca profesorii vor fi in somaj tehnic, automat anul scolar ingheata!

Ecaterina Andronescu trage un semnal de alarma, dupa ce Orban a anuntat ca bugetarii ar putea intra in somaj tehnic. Fostul ministru al Educatiei sustine ca daca profesorii intra in somaj tehnic e iremediabil ca anul scolar sa nu se inchida.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Bugetarii vor lucra in serii de cate 15 zile si vor beneficia de somaj tehnic

Guvernul ia in calcul introducerea unei forme de somaj tehnic pentru majoritatea sectoarelor bugetar.

Ludovic Orban: Pregatim un mecanism de somaj tehnic la stat

Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca nu vor putea fi trimisi in somaj tehnic bugetarii din domeniile care se afla in prima linie a luptei cu coronavirusul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )