Libnet.ro
UNICEF

05:15

Angajatorul va acoperi facturile la utilitati pentru angajatii care lucreaza de acasa. Cati bani puteti primi lunar

Adevărul Adevărul,
Angajatorul va acoperi facturile la utilitati pentru angajatii care lucreaza de acasa. Cati bani puteti primi lunar

Incepand din 2021, angajatorii vor acoperi facturile la utilitati pentru angajatii care lucreaza de acasa. Salariatii ar putea primi pana la 400 de leilunar. Sumele nu sunt impozabile si pot fi alocate fara documente justificative din partea beneficiarilor. continuă pe Adevărul

Beneficii pentru cei care lucreaza de acasa. Angajatorul va plati facturile la utilitati pentru angajati

Anul 2021 vine cu avantaje pentru cei care lucreaza de acasa din cauza pandemiei de coronavirus: angajatorul le va acoperi facturile la utilitati.

Dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, medicul Paul Ichim are un mesaj transant pentru romanii care refuza vaccinarea anti-COVID

Seful Sectiei Chirugie, de la Spitalul Judetean Galati are un mesaj extrem de transant pentru romanii coronasceptici si pentru cei care refuza vaccinare anti-COVID. La randul sau, medicul nu a scapat de.

Business report: Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Noile conditii de calatorie in UK. Ziua V in Europa. Cine cere austeritate? Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la Recensamant

Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Care dintre ei isi gaseste primul? * Noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru cetatenii romani, incepand de la 1 ianuarie * Luxembourg intentioneaza sa-si extinda oferta privind schema transportului public gratuit * Ziua V in Europa: persoanele pe care le-au ales statele UE pentru administrarea primului vaccin * O conversatie despre 2023 in antreprenoriat si business * Cine cere austeritate? Legea. inghetarea salariilor bugetare si a pensiilor in functie de nivelul datoriei publice * Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la recensamantul din 2021 * Fonduri europene pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2. Ghid oficial si lista domeniilor eligibile.

Business report: Firmele pot da 400 lei lunar celor care lucreaza de acasa pentru plata facturilor. Dupa ce Moise Guran si-a batut joc de el, Barna ii multumeste: a carat si el sacii. Pensiile speciale ale magistratilor, singurele exceptii de la inghet.

Firmele pot acorda 400 lei lunar angajatilor care muncesc de acasa ca sa-si plateasca facturile, fara documente justificative * Dupa ce Moise Guran si-a batut joc de el, Barna ii multumeste pentru ca a carat si el sacii * Pensiile speciale ale magistratilor, singurele exceptate de la inghet * Autorizatiile de construire emise incepand de anul viitor trebuie sa respecte standardul nZEB * Cum stau romanii cu cheltuielile privind alimentele si bauturile nealcoolice: tabloul netrunchiat al povestii * Cine contesta decizia premierului Citu de a ingheta salariile bugetarilor, sa-si aduca aminte de propunerile lui Valentin Lazea * Reducerea deficitului bugetar la 7%, greu de atins in 2021 * Nereguli in atribuirea contractelor petroliere offshore la Marea Neagra * Consecintele amanarii ratelor la credite * Cinci hoteluri din Botosani care au fost centre de carantina nu si-au primit banii pentru cazare si masa.

Fonduri UE 2021: Cate 50.000 Euro pentru romanii care se intorc din diaspora, sa faca agricultura in Romania. Ghidul solicitantului

Romanii care se intorc din strainatate, de la lucru, pot obtine fonduri europene de cate 40. 000 de euro sau 50. 000 de euro pentru ferme in Romania, prin linia de finantare Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscrieri.

Atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza Marea Britanie: Un cod galben de gheata si zapada a fost anuntat pentru intreg teritoriul Regatului Unit

Romanii care se deplaseaza in Marea Britanie sunt averizati de MAE ca in intervalul 29 - 31 decembrie 2020, Regatul este afectat de fenomenul producerii de gheata si precipitatii sub forma de ninsoare, cu.

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia si pentru tranzitarea Turciei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Masura nu se aplica anumitor categorii. Totodata, autoritatile belgiene au transmis ce persoane sunt exceptate de la prezentarea unui test PCR negativ Covid-19 la intrarea in stat. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

Surpriza Samsung pentru romanii care au aceste telefoane

Cu doar cateva zile inainte de finalul anului, telefoanele Samsung primesc Android 11. A inceput de la seria Galaxy S20, dar acum a ajuns si in Romania One UI 3 pentru seria Galaxy Note 20.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )