Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca. continuă pe B1

Business report: Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Noile conditii de calatorie in UK. Ziua V in Europa. Cine cere austeritate? Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la Recensamant

Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Care dintre ei isi gaseste primul? * Noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru cetatenii romani, incepand de la 1 ianuarie * Luxembourg intentioneaza sa-si extinda oferta privind schema transportului public gratuit * Ziua V in Europa: persoanele pe care le-au ales statele UE pentru administrarea primului vaccin * O conversatie despre 2023 in antreprenoriat si business * Cine cere austeritate? Legea. inghetarea salariilor bugetare si a pensiilor in functie de nivelul datoriei publice * Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la recensamantul din 2021 * Fonduri europene pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2. Ghid oficial si lista domeniilor eligibile.

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia si pentru tranzitarea Turciei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Masura nu se aplica anumitor categorii. Totodata, autoritatile belgiene au transmis ce persoane sunt exceptate de la prezentarea unui test PCR negativ Covid-19 la intrarea in stat. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

Mesajul transant al unui medic pentru cei care refuza sa se vaccineze anti-COVID

Medicul Paul Ichim este seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul Judetean Galati, intrata in carantina la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce mai multe cadre medicale s-au infectat. Nu a scapat de virus, iar acum, dupa ce s-a vindecat, medicul a anuntat ca se va vaccina anti-COVID si are un mesaj pentru cei care refuza vaccinarea.

Dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, medicul Paul Ichim are un mesaj transant pentru romanii care refuza vaccinarea anti-COVID

Seful Sectiei Chirugie, de la Spitalul Judetean Galati are un mesaj extrem de transant pentru romanii coronasceptici si pentru cei care refuza vaccinare anti-COVID. La randul sau, medicul nu a scapat de.

Valeriu Gheorghita: Am distribuit peste 1 milion de afise in toata tara, cu mesaje simple vaccinarea e gratuita, voluntara si autorizata la nivel european Cu totii avem un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declaratca fiecare om are un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific din surse sigure. Ma bazez,.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat miercuri seara, la Dosar de politician ca actualul vaccin este eficient si impotriva noii tu.

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor.

Valeriu Gheorghita explica intarzierea transei de vaccin: O problema de organizare si soft a Pfizer

Pfizer a anuntat Romania ca sunt probleme la fabrica din Belgia si dozele de vaccin vor sosi cu intarziere de 24 de ore, a confirmat duminica seara coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita. El a explicat ca intarzierea a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer.

Cand se vor putea vaccina romanii si care sunt modalitatile de programare. Gheorghita: incepand cu luna aprilie putem sa vorbim de demararea celei de-a treia etape a campaniei

Coordonatoul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a detaliat cum vor fi amenajate centrele nationale si locale de imunizare a populatiei si a explicat in ce fel se pot.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )