Libnet.ro
UNICEF

13:45

Angela Merkel avertizeaza Rusia ca se expune unor noi sanctiuni internationale

Antena3 Antena3,
Angela Merkel avertizeaza Rusia ca se expune unor noi sanctiuni internationale

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a avertizat, joi, ca Rusia risca sa fie vizata de noi sanctiuni internationale, in contextul acuzatiilor privind prezenta militarilor rusi in Ucraina, informeaza AFP,. continuă pe Antena3

David Cameron: Rusia se expune unor noi consecinte daca nu inceteaza ingerintele in Ucraina

Rusia se expune unor noi consecinte daca nu inceteaza ingerintele in Ucraina, a avertizat, joi, premierul Marii Britanii, David Cameron, informeaza Reuters, citata de Mediafax. Cameron a declarat ca Rusia t.

Ce se va intampla cu Rusia in cazul unor noi sanctiuni occidentale. Reactia ministrului rus de externe: Ne vom apara interesele

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a avertizat luni ca Moscova va face tot posibilul pentru a-si apara interesele, inclusiv cele din domeniul securitatii nationale, daca Occidentul va adopta noi .

Serghei Lavrov: Moscova isi va apara interesele in cazul unor noi sanctiuni occidentale. Este inacceptabil sa se discute cu Rusia prin ultimatumuri

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avertizat recent ca Moscova va face tot posibilul sa-si apere interesele, inclusiv cele din domeniul securitatii nationale, in cazul in care Occidentul va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, informeaza The Daily Telegraph.

Reactia GERMANIEI fata de situatia din Ucraina. Ce l-a sfatuit Angela Merkel pe Vladimir Putin

Cancelarul german, Angela Merkel, a cerut miercuri sa se faca lumina asupra acuzatiilor cu privire la prezenta armatei ruse pe teritoriul ucrainean, in cursul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus,.

Convorbire Angela Merkel - Vladimir Putin: Cancelarul german a cerut sa se faca lumina asupra prezentei armatei ruse in Ucraina

Cancelarul german, Angela Merkel, a cerut miercuri sa se faca lumina asupra acuzatiilor cu privire la prezenta armatei ruse pe teritoriul ucrainean, in cursul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus, Vladimir Putin, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului german, potrivit Mediafax.

Angela Merkel: Criza din Ucraina afecteaza economia Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca economia Germaniei, cea mai mare din Europa, este afectata de criza din Ucraina, dupa ce s-a contractat cu 0,2% in al doilea trimestru, relateaza Reuters.

Angela Merkel a discutat cu Porosenko despre agravarea situatiei in estul Ucrainei

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele ucrinean Petro Porosenko au discutat despre agravarea situatiei in estul Ucrainei si au cautat solutii pentru rezolvarea situatiei.

Angela Merkel sprijina candidatura spaniolului De Guindos la sefia Eurogrupului

Germania il va sprijini pe ministrul economiei spaniol Luis de Guindos pentru a obtine sefia Eurogrupului, a anuntat ieri cancelarul german Angela Merkel, adaugand ca, in opinia ei, De Guindos s-a dovedit a fi un ministru excelent al economiei in timpuri dificile.

David Cameron avertizeaza Rusia cu noi consecinte daca nu inceteaza ingerintele in Ucraina

Premierul britanic David Cameron a avertizat, joi, Moscova, ca risca sa se confrunte cu noi consecinte daca nu va retrage tancurile trimise in Ucraina, relateaza Reuters. Pur si simplu, nu este suficient sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )