Libnet.ro
UNICEF

14:45

Angela Merkel lanseaza un apel dupa victoria lui Donald Trump: Trebuie sa aratam ca suntem o Germanie deschisa la minte

B1 B1,
Angela Merkel lanseaza un apel dupa victoria lui Donald Trump: Trebuie sa aratam ca suntem o Germanie deschisa la minte

Cancelarul german Angela Merkel a lansat luni un apel prin care pledeaza pentru o Germanie deschisa la minte, anunta Mediafax. Aceasta avertizeaza ca victoria la presedintia Americii a lui Donald. continuă pe B1

California, a sasea cea mai mare economie din lume, ar putea iesi din Statele Unite dupa victoria lui Trump

Interesul cu privire la iesirea Californiei din Statele Unite a crescut considerabil dupa victoria inregistrata in alegerile prezidentiale de Donald Trump. Campania Yes California sprijina un referendum pentru declararea independentei.

Angela Merkel: Frank-Walter Steinmeier, un candidat excelent la presedintia Germaniei

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, este un candidat excelent pentru functia de presedinte, a declarat luni canceladul Angela Merkel, la cateva ore dupa ce partidul sau, Uniunea Crestin Democrata CDU) a anuntat ca il va sustine pe social-democratul Steinmeier pentru aceasta functie, scrie Reuters.

Papa Francisc, despre victoria lui Donald Trump la Casa Alba: Nu judec politicienii. Vreau doar sa se inteleaga ce suferinta aduce comportamentul lor celor exclusi

Papa Francisc doreste ca oamenii politici sa inteleaga ca, prin comportamentul lor, pot aduce suferinta celor sarmani si celor exclusi. Raspunsul vine dupa ce a fost intrebat ce parere are despre victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale americane.

Victor Ponta, dupa victoria lui Dodon, la alegerile din Republica Moldova: Propaganda sistemului din Romania ne intoxica si manipula ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Hillary bate. Ne spun ca ramane Ciolos premier. Cred ca iar nimeresc pe langa

Fostul premier Victor Ponta sustine ca victoria candidatului pro-rus Igor Dodon, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, victoria republicanului Donald Trump in Statele Unite si cea a candidatului socialist Rumen Radev in Bulgaria, sugereaza ca cei care spera ca Dacian Ciolos sa ramana premier, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, ar putea sa fie dezamagiti.

Mii de americani au protestat pasnic in a treia noapte consecutiva fata de victoria lui Donald Trump

Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump. Autoritatile sustin ca protestele au fost in mare parte pasnice, fata de ciocnirile violente.

Marine le Pen considera de bun augur victoria lui Donald Trump la Casa Alba. Cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale din Franta, apar temeri ca situatia s-ar putea repeta |ANALIZA DW

Referendumul prin care Marea Britanie a decis iesirea din Uniunea Europeana si victoria republicanului Donald Trump pun sub semnul intrebarii viitorul Frantei, dat fiind faptul ca popularitatea Frontului National n. r. - partid de extrema dreapta) a crescut, cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale in Franta, arata o analiza Deutsche Welle.

UE, superputere, va consolida structurile de aparare si profilul mondial, dupa victoria lui Trump

Ministrii de Externe ai statelor europene au pledat, in contextul victoriei lui Donald Trump in SUA, pentru consolidarea sistemului UE de aparare, in timp ce Federica Mogherini, Inaltul reprezentant pentru Afaceri Externe, a catalogat Uniunea Europeana drept o superputere.

Comentariul Nadiei Comaneci despre victoria lui Donald Trump la presedintia SUA: Un om OK

Nadia Comaneci a declarat recent intr-un interviu recent ca actualul presedinte american Donald Trump este un om OK si a evitat sa vorbeasca despre viitorul acestuia la presedintia Statelor Un.

Criza politica in Bulgaria: Premierul Borisov demisioneaza si cere alegeri anticipate dupa victoria candidatului pro-rus in alegerile prezidentiale

Premierul de dreapta Boiko Borisov a anuntat duminica seara ca luni isi va depune demisia din fruntea guvernului si a vorbit despre alegeri anticipate, potrivit Novinite. El a spus ca ii va fi greu sa pastreze fragila majoritate guvernamentala dupa ce candidatul opozitiei socialiste, generalul pro-rus Rumen Radev, a castigat alegerile prezidentiale din aceasta zi.

Dupa victoria lui Trump in SUA, sa ne asteptam la ceva similar in Franta?

Dupa socurile cauzate de Brexit si triumful lui Trump, multa lume din Franta se intreaba daca tara lor va furniza urmatoarea surpriza electorala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )