Libnet.ro
UNICEF

13:30

Angela Pistol a decedat. Cunoscuta poeta din Iasi a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni

B1 B1,
Angela Pistol a decedat. Cunoscuta poeta din Iasi a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni

O poeta din Iasi, Angela Pistol, in varsta de 64 de ani, s-a stins din viata vineri, dupa 12 zilele de cand fusese victima unui accident rutier. Aceasta a fost lovita pe trecerea de pietoni de un bolid care. continuă pe B1

De ce au murit, de fapt, cei doi copii din Iasi. Nu strugurii le-au fost fatali. S-a aflat adevarul

Tragedia din Iasi, in care doi frati de 1 an si jumatate si 3 ani au murit, nu s-a fi produs in urma consumului de struguri de catre cei mici, asa cum se credea initial, ci din cauza unei greseli fatale a mamei lor. Ce a facut, din neglijenta, femeia, aflati in randurile de mai .

Politisti din Iasi, retinuti dupa ce ar fi primit mancare de la un restaurant pentru a-i proteja in trafic pe soferii localului

Doi agenti de politie din Iasi au fost retinuti de procurorii DNA, iar alti doi sunt cercetati sub control judiciar, fiind acuzati ca ar fi cerut si primit produse alimentare de la un restaurant pentru a-i proteja in trafic pe soferii localului. in acest caz, a fost retinut si directorul restaurantului, acuzat de aproape 50 de fapte de dare de mita, dar si ca a condus fara a avea permis auto.

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani .

Liga Studentilor din IASI : Tudorel Toader s-a implicat in sustinerea candidatilor PSD

Folosindu-se de imaginea Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Toader ar fi trimis o propune.

Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

Rasturnare de situatie in cazul celor doi frati din judetul Iasi care au decedat sambata dupa ce s-a speculat faptul ca ar fi mancat struguri stropiti cu o substanta toxica. in urma nescopsiilor.

Doi politisti din Iasi, retinuti dupa ce au mancat gratis cateva luni de la un restaurant

Doi agenti de politie de la Politia Rutiera Iasi si Serviciul permise si inmatriculari Iasi au fost .

Focar de COVID-19, depistat la Spitalul Sf Sava din Iasi

Un nou focat de Covid-19 a izbucnit in judetul Iasi, chiar in cadrul unei unitati medicale. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi transmit, marti, ca la Spitalul Sf. Sava, unitate.

O companie din Iasi investeste 300.000 de euro intr-o linie de productie pentru manusi de unica folosinta

Compania Barrier Vacuum Bags, care produce la Iasi pungi cu bariera de vid, implementeaza o linie de productie in valoare de aproximativ 300. 000 de euro pentru fabricarea de ambalaje de unica folosinta pentru masti si manusi, dar si pentru fabricarea de manusi de unica folosinta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )