Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angelina Jolie, simbol al feminismului

România Liberă România Liberă,
Angelina Jolie, simbol al feminismului

Actrita americana Angelina Jolie a fost numita simbol al feminismului, pentru implicarea ei in campania pentru prevenirea violentelor sexuale din zonele de razboi, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Angelina Jolie, desemnata simbol al feminismului

Actrita americana Angelina Jolie a fost numita simbol al feminismului, pentru implicarea sa in campania pentru prevenirea violentelor sexuale din zonele de razboi, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, scrie contactmusic. com.

Angelina Jolie, prima aparitie publica dupa operatia de extirpare a ovarelor

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a aparut pentru prima data in public de cand a facut anuntul ca a suferit o operatie de extirpare a ovarelor pentru a reduce riscul crescut de cancer. Actrita americana a avut un discurs emotionant si incurajator in cadrul galei Kids Choice Awards, unde a fost recompensata pentru rolul negativ din basmul cinematografic Maleficent.

Angelina Jolie, la prima aparitie publica dupa operatia de extirpare a ovarelor. Discursul emotionant sustinut pentru copii

Angelina Jolie a avut prima aparitie publica de la operatia de extirpare a ovarelor din cauza riscului crescut de cancer la care era expusa. Actrita a avut un discurs emotionant si incurajator pentru copiii din intreaga lume.

Olivia Steer starneste noi controverse! O critica pe Angelina Jolie!

Olivia Steer starneste din nou controverse! Dupa ce a fost criticata pentru ca a indemnat oamenii sa aleaga metode alternative la medicina traditionala, acum ea insasi o critica pe Angelina Jolie pentru interventiile l-a care s-a supus din teama de a nu face cancer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )