Libnet.ro
UNICEF

15:30

Anghel Iordanescu, inaintea disputei cu Albania: Este meciul unei generatii!

Adevărul Adevărul,
Anghel Iordanescu, inaintea disputei cu Albania: Este meciul unei generatii!

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca spera ca jucatorii sa inteleaga faptul ca jocul cu Albania reprezinta sansa unei generatii de a obtine o performanta si a-i bucura pe toti iubitorii fotbalului din Romania. continuă pe Adevărul

Anghel Iordanescu despre meciul cu Albania: Trebuie sa ne autodepasim

Anghel Iordanescu, selectionerul nationalei Romaniei, considera ca tricolorii trebuie sa se autodepaseasca la meciul cu Albania de sambata seara, ora 22:00, si ca avem nevoie de 90 de minute constant bune.

Anghel Iordanescu despre meciul cu Albania: Trebuie sa ne autodepasim

Anghel Iordanescu, selectionerul nationalei Romaniei, considera ca tricolorii trebuie sa se autodepaseasca la meciul cu Albania de sambata seara, ora 22:00, si ca avem nevoie de 90 de minute constant bune.

Criticat in tara, respectat in Europa. Anghel Iordanescu, catalogat ca fiindun mare maestru al fotbalului

Cu o zi inainte de meciul decisiv cu Albania, selectionerului Anghel Iordanescu i-a fost dedicat un amplu material pe site-ul UEFA, in care este numit mare maestru al fotbalului.

Anghel Iordanescu la meciul 100 pe banca nationalei Romaniei

Anghel Iordanescu va lua loc, duminica, pentru a 100-a oara pe banca tehnica a nationalei Romaniei in calitate de selectioner al primei noastre reprezentative.

Anghel Iordanescu are zilele numarate pe banca tricolorilor! Tata Puiu va reveni la un post decorativ in cadrul federatiei conduse de Razvan Burleanu (VIDEO)

Cel mai titrat antrenor din istoria echipei nationale, Anghel Iordanescu, are zilele numarate pe banca tricolorilor. Desemnat antrenorul secolului trecut, tata Puiu, va reveni la un post decorativ in cadrul.

Cine e personajul la adresa caruia Anghel Iordanescu a avut aseara o iesire violenta: Esti un mare mincinos. Mai bine stateai acasa

Romania intalneste azi nationala Elvetiei la Campionatul European de fotbal. Imaginea tricolorilor a fost afectata de o iesire pe care Anghel Iordanescu a avut-o aseara la conferinta de presa.

Faza meciului Romania - Elvetia: Preluare de zile mari reusita de antrenorul Anghel Iordanescu (VIDEO)

Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia si poate inca spera la calificarea din grupele Campionatului European, cu conditia de a invinge duminica Albania. Detalii AICI) in.

Un fost selectioner explica marea greseala pe care a facut-o Anghel Iordanescu la acest turneu final

Anghel iordanesscu este socotit principalul vinovat pentru jocul neconvingator pe care tricolorii l-au prestat in partida cu Elvetia.

Copiii lui Anghel Iordanescu, alaturi de suporterii romani, pe strazile Parisului: Sa-i spuneti lu tata ca toata Romania e trup si suflet pentru baieti (FOTO, VIDEO)

Toata Romania este alaturi de tricolori miercuri seara, cand echipa nationala infrunta selectionata Elvetiei in cel de-al doilea meci al lor de la Euro 2016. intre cei 20. 000 de.

Emmanuel Macron, ministrul francez al economiei spune ca referendumul Brexit este sfarsitul unei Europe ultraliberale fara proiect politic

Ministrul francez al economiei, Emmanuel Macron, a explicat, vineri, ca referendumul organizat in Marea Britanie cu privire la oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana UE) arata ca asistam la sfarsitul unei Europe ultraliberale care nu mai are un proiect politic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )