Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faza meciului Romania - Elvetia: Preluare de zile mari reusita de antrenorul Anghel Iordanescu (VIDEO)

B1 B1,
Faza meciului Romania - Elvetia: Preluare de zile mari reusita de antrenorul Anghel Iordanescu (VIDEO)

Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia si poate inca spera la calificarea din grupele Campionatului European, cu conditia de a invinge duminica Albania. Detalii AICI) in. continuă pe B1

Vesti proaste din cantonamentul echipei nationale. Un fotbalist important al Romaniei s-a imbolnavit

Probleme mari pentru Anghel Iordanescu, inaintea meciului Romania Elvetia. Un titular din meciul cu Franta s-a imbolnavit. Bogdan Stancua racit si a.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

Ai, n-ai mingea, dai la poarta! Sfaturile lui Mircea Badea inainte de Romania - Elvetia

Mircea Badea a opinat, in editia de mari seara a emisiunii in Gura Presei, cum ar trebui sa se joace tricolorii in meciul cu Elvetia, programat pentru miercuri, in cadrul EURO.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMANIA-ELVETIA LIVE

Grzegorz Krychowiak, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori ai nationalei Poloniei, a fost impresionat de meciul formidabil reusit de Romania impotriva Frantei,.

ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Scorul partidei a fost dezvaluit printr-o gafa a unei televiziuni

Televiziunea Sky Sports a starnit controverse dupa ce a lasat impresia ca are informatii din interior despre trucarea meciurilor la EURO 2016.

Romania - Elvetia, echipele de start

Iata echipele de start pentru meciul Romania - Elvetia de la EURO 2016, anuntate oficial inainte de meci. Partida este live text aici, de la ora 19:00.

O brigada din Rusia va arbitra meciul Romania-Elvetia

UEFA a anuntat ca meciul Romania-Elvetia va fi condus la centru de arbitrul rus Serghei Karasev, ajutat de Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin. Centralul rus a mai arbitrat o singura data nationala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )