Libnet.ro
UNICEF

01:06

Angry Birds Epic e primul RPG cu pasari si porci de la Rovio

Adevărul Adevărul,
Angry Birds Epic e primul RPG cu pasari si porci de la Rovio

Rovio, producatorul celebrei serii Angry Birds va lansa in curand jocul Angry Birds Epic, care se va departa de la designul traditional si va deveni un RPG. continuă pe Adevărul

Noul Angry Birds Epic va fi un RPG Turn Based

Similar cu experienta oferita de jocurile Heroes of Might and Magic, noul Angry Birds Epic al celor de la Rovio va fi un Turn Based RPG. Cu toate ca Flappy Bird a facut valuri timp de cateva saptamani, poate cateva luni, e foarte probabil ca, pana la ora actuala, franciza Angry Birds Epic sa fi depasit orice record detinut vreodata de un joc. Fara prea multa concurenta, in urma cu cativa ani, jocul original Angry Birds castiga titlul de cea [].

Rovio ne pregateste un nou Angry Birds mai medieval [VIDEO]

Angry Birds refuza sa moara, avand in vedere ca cei de la Rovio lucreaza la noi jocuri din populara serie pe care urmeaza sa le lanseze. Sunt convins ca fluxul de noi jocuri create in jurul brandului Angry Birds reprezinta rezultatul cererii nestavilite a utilizatorilor. Daca nu ar exista un public fidel care sa-si manifeste fixatia pentru pasarile nebune, nu cred ca s-ar investi atat de mult efort si bani in noi iteratii. in cazul in care va aflati printre [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )