Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANI. Fost consilier local al unei comune din Satu Mare, in conflict de interese administrativ si PENAL

România Liberă România Liberă,
ANI. Fost consilier local al unei comune din Satu Mare, in conflict de interese administrativ si PENAL

Un fost consilier local din comuna Calinesti-Oas din Satu Mare, ar fi incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala, conform ANI, deoarece ar fi favorizat o firma controlata de el, intr-o licitatie privind lucrari la reteaua de canalizare si epurare din localitate. continuă pe România Liberă

ANI. Consilier local din judetul Alba, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul lui Gheorghe Spatacean, consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Cergau, Judetul Alba.

O fata de 12 ani a fost muscata de un piton, la circul din Satu Mare

O fata de 12 ani a fost muscata de un piton, la circul din Satu Mare. Fetita venise la circ impreuna cu mai multi copii si cu bunica. Cand copiii s-au apropiat de cusca in care era inchis sarpele, pentru a-l .

VIDEO Un alpinist este aspru criticat pentru ca si-a filmat copiii in timpul unei avalanse din coridorul mortii de pe varful Mont Blanc

Un alpinist american si-a filmat copiii in varsta de noua si 11 ani, in timp ce erau daramati de o mini-avalansa, in timp ce incercau sa stabileaca un nou record de alpinism pe varful Mont Blanc. Acesta a fost acuzat de catre primarul din St-Gervais-les-Bains, orasul in care alpinistii incep ascensiunea pe varf, si de catre asociatiile de alpinism de inconstienta si prostie, noteaza The Guardian.

Alerta cu bomba la Arad: O geanta suspecta a fost gasita la o banca din apropierea primariei

Alerta cu bomba, in centrul Aradului, la o suta de metri de cladirea primariei, informeaza B1 TV. Politistii au intrat in alerta dupa ce o geanta suspecta a fost gasita in fata unei banci din.

Cinci copaci au fost rupti in timpul furtunii din Capitala

Cinci copaci au fost rupti in urma furtunii din Capitala, dintre care patru au cazut pe carosabil, in sectoarele 1, 2, 5 si 6, fara a fi inregistrate victime sau pagube materiale. Purtatorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )