Libnet.ro
UNICEF

01:05

Animatia Hotel Transylvania 2, pe primul loc in box office-ul american

România Liberă România Liberă,
Animatia Hotel Transylvania 2, pe primul loc in box office-ul american

Filmul de animatie Hotel Transylvania 2, regizat de Genndy Tartakovsky, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 47,5 milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Actorul Marcel Iures, vampirul Vlad in animatia Hotel Transylvania 2

Actorul Marcel Iures este vocea batranului vampir Vlad, tatal lui Drac, din filmul de animatie Hotel Transylvania 2, de Genndy Tartakovsky.

Marcel Iures este vampirul Vlad in animatia Hotel Transylvania 2 VIDEO

Actorul Marcel Iures isi imprumuta vocea pentru rolul batranului vampir Vlad, tatal lui Drac, din filmul de animatie Hotel Transylvania 2, de Genndy Tartakovsky, care are premiera in cinematografele romanesti miercuri, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

Fiorentina lui Ciprian Tatarusanu pe primul loc in Serie A dupa 16 ani

Moment istoric pentru AC Fiorentina, echipa internationalului nostru Ciprian Tatarusanu, care a revenit pe primul loc in Serie A dupa victoria categorica obtinuta duminica seara pe terenul celor de la Inter Milano, scor 4-1.

Viitorul urca pe primul loc in Liga 1 dupa victoria cu Petrolul

Gheorghe Hagi are toate motivele sa fie bucuros dupa ce echipa pe care o patroneaza si antreneaza, Viitorul Constanta, a urcat sambata seara pe primul loc in clasamentul din Liga 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )