Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANM - prognoza speciala pentru Capitala: vreme inchisa, ploi si temperaturi tot mai scazute

Hotnews Hotnews,
 ANM - prognoza speciala pentru Capitala: vreme inchisa, ploi si temperaturi tot mai scazute

Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala valabila pana vineri dimineata, interval in care vremea va fi inchisa, cu vant puternic si, temporar, va ploua. Potrivit ANM, temperaturile vor fi in scadere, cu maxime de 6 grade anuntate pentru ziua de vineri. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme inchisa, cu ploi si ninsori. Vant puternic si ceata

Expertii meteo de la ANM au anuntat ca miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme inchisa, cu ploi moderate cantitativ si ninsori, in unele zone, vant puternic pe crestele Carpatilor Meridionali si ceata dimineata si seara. Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca astazi, .

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru miercuri, joi si vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. in zonele montane si.

Prognoza meteo pentru iarna. Ce spun meterologii despre fenomenele extreme

Iarna care urmeaza va fi una foarte severa, iar anuntul a fost facut chiar de catre directorul ANM. Se pare ca vremea va fi una instabila din punct de vedere termic, in urmatoarea perioada, dar si ca vor urma conditii de lapovita, ninsoare sau inghet, cu mult mai devreme decat ne-am fi putut astepta. Prognoza .

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 noiembrie. Temperaturile se schimba radical

In regiunile sudice si estice vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. Va ploua pe arii extinse, iar in nordul si vestul Olteniei, ca.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 noiembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. in zonele montane si in regiunile sud-vestice, ploile vor fi in general.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )