Libnet.ro
UNICEF

17:30

ANRSC: Romanii care traiesc in provincie platesc mai mult pentru gigacalorie (VIDEO)

B1 B1,
ANRSC: Romanii care traiesc in provincie platesc mai mult pentru gigacalorie (VIDEO)

Romanii care traiesc in provincie platesc mai mult pentru gigacalorie. Este concluzia celor de la Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice. Printre. continuă pe B1

TRANZACTIE. Smartown Investments cumpara proiectul de birouri Swan cu peste 30 mil. euro, cu 50% mai mult decat pretul initial de vanzare

Smartown Investments, grup de investitori romani, a achizitionat proiectul de birouri Swan din zona Pipera-Tunari, cu 30,3 milioane de euro, cu aproape 50% mai mult decat suma aprobata de creditori.

De ce au femeile nevoie de mai mult somn? Afla ce spun oamenii de stiinta

Isi fac planuri in timp ce prepara micul dejun, raspund la telefon in timp ce aranjeaza masa Multitasking-ul este un talent innascut al femeilor dar care, din nefericire, duce la stres si epuizare.

Avertisment pentru romanii care au centrale termice de apartament

Centralele de apartament nu sunt o solutie viabila pe termen lung din cauza noxelor pe care acestea le emit si a pretului gazului care ar putea sa creasca in viitor, potrivit lui Cristian Parvan,.

Ghid practic pentru utilizarea reciclata a cetateanului mai mult sau mai putin turmentat

Cu totii suntem de acord: nici politicienii nu le pot sti pe toate, cit or fi ei de politicieni! Iaca, bunaoara, cetateanul. Ala cu votul. La ce e bun, neica, obiectul acesta de care, vrem nu vrem, ne impiedicam, tot la fiecare patru ani o data? .

Serviciile postale, citricele si zaharul s-au scumpit cel mai mult, ouale, cartofii, legumele si utilitatile cunosc cele mai mari ieftiniri - INFOGRAFIE

Serviciile postale, citricele si zaharul domina topul scumpirilor din acest an, in vreme ce legumele si utilitatile au consemnat cele mai mari ieftiniri, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )