Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antena 1 a facut anuntul: Ce se intampla cu serialul Sacrificiul! Fanii au fost luati prin surprindere (FOTO)

B1 B1,
Antena 1 a facut anuntul: Ce se intampla cu serialul Sacrificiul! Fanii au fost luati prin surprindere (FOTO)

Surpriza pentru fanii serialului Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion. Antena 1 a facut, recent, anuntul surprinzator cu privire la difuzare. Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra. continuă pe B1

Cat te costa Dacia Sandero cu culoarea preferata. Producatorii au facut anuntul pentru 2020

Cei de la Renault Romania au lansat pe piata nou oferta pentru modelul Dacia Sandero si, conform acestora, indiferent de varianta, daca un client doreste alta culoare, in afara celei de baza, va plati 310 euro in plus. Cat te costa Dacia Sandero cu culoarea preferata Dacia Sandero, avand un pret de plecare de 9750 .

Apare o noua moneda in Romania. BNR a facut anuntul chiar acum, iar valoarea ei nu este de neglijat

Numismatii romani asteapta cu entuziasm data de 2 martie, cand Banca Nationala a Romaniei va lansa o emisiune speciala de monede din aur, cu temaIstoria aurului Obiecte de orfevrarie romana tarzie descoperite la Carsium. Cum arata noua moneda Moneda are o valoare nominala de 10 lei, are o forma rotunda, diametrul de 13,92 .

Vesti EXCELENTE pentru ROMANII nascuti inainte de 1970! Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de toata lumea

Anunt important pentru romanii care au varsta peste 50 de ani si sunt someri. Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul ce ii vizeaza pe acestia. Sunt cursuri si mi-am.

Adrian Streinu-Cercel a facut anuntul despre coronavirus: Singurele ingrediente care ne scot din belea!

Adrian Streinu-Cercel insista asupra faptului ca cele mai importante masuri de preventie pe care le putem lua este sa ne spalam cu apa si sapun. Anunul a fost facut la Se intampla in Romania, sambata seara.

Celebrul prezentator paraseste DIGI! Chiar el a facut anuntul oficial, pe FACEBOOK

Jurnalistul Catalin Striblea pleacade la Digi FM. Anuntul a fost facut in urma cu cateva ore, pe pagina personala de Facebook. Striblea va mai realiza matinalul de la Digi FM doar pana la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )