Libnet.ro
UNICEF

05:30

Antena 1, lovitura de gratie pentru Pro TV: i-a luat o alta mare vedeta

B1 B1,
Antena 1, lovitura de gratie pentru Pro TV: i-a luat o alta mare vedeta

Postul familiei Voiculescu investeste masiv in show-urile de cooking. Astfel, echipei de chefi de la Chefi la cutite, care sunt de fapt foste vedete Pro TV, li se adauga un alt nume ce a facut cariera la statia. continuă pe B1

Pro TV i-a dat lovitura Antenei 1. Vestea de ultim moment

Lovitura celui mai iubit trust al romanilor catre concurenta! Pro TV a tras lozul cel mare in cursul serii de vineri cu meciul dintre Romania si Irlanda de Nord. Pro TV, lovitura pentru Antena 1 Pro TV vine cu audiente cu care ii poate face in ciuda concurentei. Meciul Romaniei contra Irlandei de Nord , .

Grila de toamna pe TV. Mutare surpriza de la PRO TV la Antena 1. in ce show o poti vedea pe vedeta

A aparut grila de toamna pe TV. Astazi, 7 septembrie, va avea loc mult asteptatul debut pentru noile sezoane ale posturilor de televiziune, Pro TV si Antena 1. Cele doua televiziuni pun la bataie productiile prezentate asta-vara. Aceasta este grila de toamna la TV. Mutarea surpriza de la PRO TV la Antena 1. in ce .

George Burcea, sarut patimas cu alta femeie. Cu ce vedeta din PRO TV a fost intim

George Burcea vine de data asta in prim-plan! Actorul se pare ca a luat atitudine si nu doar ca ii sclipesc ochii dupa o vedeta din Pro TV, dar a si avut curajul sa se aventureze intr-o relatie mult mai apropiata cu aceasta. Barbatul a sarutat-o in vazul tuturor! George Burcea, sclipiri de dragoste in .

Cu ce se ocupa si cum arata acum Raluca Arvat, dupa ce a plecat de la Pro TV. Dezvaluirile fostei vedete de la sport

Vreme de multi ani, stirile sportive de la PRO TV s-au identificat cu Raluca Arvat. Bruneta a devenit mama in primavara lui 2015, iar vreme de un an si jumatate a fost parinte cu norma intreaga. A revenit apoi in sfera care a consacrat-o, dar nu in aceeasi casa, intrand in familia Televiziunii Romane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )