Libnet.ro
UNICEF

12:16

Antologie cu discursuri ale presedintelui Vladimir Putin, in trei volume

România Liberă România Liberă,
Antologie cu discursuri ale presedintelui Vladimir Putin, in trei volume

Cititorii rusi pot cumpara, contra unei sume de circa 25 de euro, o antologie cu discursuri ale presedintelui Vladimir Putin in trei volume, colectie ce a fost prezentata vineri publicului, cu ocazia unui targ de carte in Piata Rosie, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Intitulata Discursuri directe, antologia, publicata de editura Zvonnitsa-MG din Moscova, contine traditionalele mesaje catre natiune ale liderului rus si alocutiunile cele mai importante din primii ani ai mandatului sau. continuă pe România Liberă

Antologie cu discursuri ale presedintelui Vladimir Putin, in trei volume

Cititorii rusi pot cumpara, contra unei sume de circa 25 de euro, o antologie cu discursuri ale presedintelui Vladimir Putin in trei volume, colectie ce a fost prezentata vineri publicului, cu ocazia unui targ de carte in Piata Rosie, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Intitulata Discursuri directe, antologia, publicata de editura Zvonnitsa-MG din Moscova, contine traditionalele mesaje catre natiune ale liderului rus si alocutiunile cele mai importante din primii ani ai mandatului sau.

Discursurile lui Putin, in trei volume, puse in vanzare la Moscova

Cititorii rusi isi pot oferi de-acum, cu mai putin de 25 de euro, o antologie cu discursurile lui Vladimir Putin in trei volume, o colectie prezentata publicului vineri, cu ocazia unui targ de carte in Piata Rosie, relateaza AFP.

Rusia: Vladimir Putin majoreaza salariul minim, dar nu ajunge la pragul de saracie

Presedintele rus Vladimir Putin a majorat, joi, salariul minim interprofesional cu 21%, in pofida recesiunii in care se afla economia tarii de la finele lui 2014, insa nu a reusit sa depaseasca pragul de saracie, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Seful de campanie al lui Nicusor Dan, un fan al lui Vladimir Putin: Matei Paun critica UE pentru masurile luate impotriva Rusiei

Matei Paun, seful de campanie al ONG-istului Nicusor Dan, si-a aratat public simpatia pentru Vladimir Putin. Acesta este de parere ca atitudinea UE fatad e Rusia nu se justifica. Daca cineva.

Caderea lui Vladimir Putin: ce urmeaza pentru regimul rus in 2016

Vladimir Putin a transformat Rusia intr-o bomba cu ceas, pe care numai el o poate dezamorsa, potrivit unui studiu al analistului Nikolay Petrov, visiting fellow la Consiliul European pentru Relatii Externe. El arata ca regimul actual din Rusia nu are un viitor.

Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit ar putea dura cel putin trei luni. Specialistii iau in calcul doua variante (VIDEO)

Noi detalii ies la iveala in cazul elicopterului SMURD prabusit joi in padurea de la marginea satului Haragis din Republica Moldova. Ancheta ar putea dura cel putin trei luni, arata seful.

Vladimir Putin subtiaza embargoul impotriva produselor din Occident

Guvernul rus a imblanzit conditiile embargoului impus asupra importului de produse alimentare din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, tarile UE, Ucraina si alte tari ale Europei. Din lista cu interdictii a fost retrasa carnea de pasare si de vita congelata, precum si legumele uscate si congelate, destinate exclusiv pentru productia de alimente pentru copii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )