Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit ar putea dura cel putin trei luni. Specialistii iau in calcul doua variante (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit ar putea dura cel putin trei luni. Specialistii iau in calcul doua variante (VIDEO)

Noi detalii ies la iveala in cazul elicopterului SMURD prabusit joi in padurea de la marginea satului Haragis din Republica Moldova. Ancheta ar putea dura cel putin trei luni, arata seful. continuă pe B1

Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit in R. Moldova continua. Autoritatile romane si moldovene fac cercetari impreuna

Desfasurare de forte, vineri, la Haragis, raionul Cantemir din Republica Moldova. Organele de ancheta romane si moldovene fac impreuna cercetari cu privire la prabusirea elicopterului SMURD, cazut in timpul unei misiuni pe teritoriul tarii vecine. Anchetatorii au lucrat toata noaptea.

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, despre cazul elicopterului SMURD prabusit: Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, a declarat ca toti membrii echipajului elicopterului SMURD prabusit joi in Republica Moldova au fost declarati decedati. Confirm.

Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit in R. Moldova continua. Ce s-a cercetat pana in prezent

Ministerul Public transmite ca echipa de ancheta, formata din procurori militari si specialisti din Romania, participa la cercetarea la fata locului si desfasoara activitati specifice acestei faze a procesului penal.

Ultima discutie dintre pilotul elicopterului SMURD prabusit si turnul de control

Pilotul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova a fost avertizat de doua ori asupra conditiilor meteo neprielnice. Convorbirea a fost publicata de un post de televiziune din Moldova, potrivit.

Trupul copilotului elicopterului SMURD, prabusit in accidentul din Republica Moldova, a fost depus la Biserica invierea Domnului. Va fi inmormantat duminica

In noaptea de vineri spre sambata, sicriul cu trupul neinsufletit al capitanului-comandor Voicu Socae, copilotul elicopterului SMURD prabusit joi, in Republica Moldova, a fost adus la Biserica invierea Domnului din Bacau. inmormantarea va avea loc duminica, 5 iunie.

Pilotul elicopterului SMURD prabusit a fost avertizat asupra conditiile meteo neprielnice de catre turnul de control al Aeroportului Chisinau (VIDEO)

Inregistrare tulburatoare cu ultima convorbire dintre pilotul elicopterului SMURD prabusit in raionul Cantemir si controlorii de trafic aerian din turnul de control al Aeroportului Chisinau. Potrivit di.

Premierul Republicii Moldova a convocat o sedinta de urgenta pe tema elicopterului SMURD prabusit

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip a convocat joi seara o sedinta de urgenta in cazul prabusirii elicopterului SMURD, soldat cu moartea a tuturor celor patru membri ai serviciului de urgenta romanesc, se arata intr-un comunicat emis de guvernul tarii.

Ce se va intampla cu ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova. Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca autoritatile moldovene ar fi de acord ca autoritatile romane sa preia complet controlul anchetei in cazul prabusirii elicopterului SMURD. Am.

Cineva a murit salvand o alta persoana. Rezervoarele au explodat de trei ori Primele declaratii in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova (VIDEO)

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit, iar unul a decedat incercand sa salveze o alta persoana, a sustinut primarul satului Harai, raionul.

VIDEO Ultima misiune a elicopterului SMURD ce s-a prabusit in R. Moldova

Ultima misiune a elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova a fost transportul unei femei de 85 de ani din Vulcanesti pana la Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )