Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre jignirea adusa lui Basescu de Voronin: O declaratie nepotrivita

Antena3 Antena3,
Antonescu, despre jignirea adusa lui Basescu de Voronin: O declaratie nepotrivita

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat, miercuri, ca declaratia liderului Partidului Comunistilor din Republica Moldova, potrivit careia Traian Basescu ar suna seara in stare de ebrietate pe diversi. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre declaratia lui Voronin referitoare la Basescu: Este nepotrivita

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a catalogat, miercuri, drept nepotrivita recenta declaratie a liderului comunistilor moldoveni Vladimir Voronin, potrivit caruia presedintele Traian Basescu suna frecvent liderii de la Chisinau, in stare de ebrietate, scrie Agerpres.

Antonescu: Basescu poate spune mai multe despre aceste stari ale domnului Voronin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu ar putea sa dea mai multe detalii despre starile de ebrietate de care este acuzat de Vladimir Voronin, intrucat acesta il cunoaste mai bine pe liderul comunistilor de la Chisinau, scrie Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede acuzatiile lansate de liderul comunistilor moldoveni, Vladimir Voronin, in cazul presedintelui Traian Basescu. Nu comentez. Evident ca e o declaratie nepotrivita si cred ca nu e .

Crin Antonescu, despre cazul Sorin Rosca Stanescu: Sanctiunile sunt ultimul lucru la care trebuie sa recurgem

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca nu crede ca exista elemente pentru a vorbi despre o campanie a senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva lui Victor Ponta sau a PSD si ca nu trebuie sa recurga.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Optam pentru demiterea ministrilor prin motiuni simple. Regimul proprietatii de la art. 44 din Constitutie nu necesita modificari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca parlamentarii liberali sustin ideea ca motiunile simple aprobate in Legislativ sa duca la demiterea ministrului, iar in cazul remanierilor, seful statului sa nu mai poata refuza ministri, insa Parlamentul sa isi dea acceptul, relateaza Mediafax.

Antonescu, despre liberalii din IRL: Aventurile lor nu ne intereseaza, sunt inca formal ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ideea sustinuta de liberalii din IRL a unor liste comune la europarlamentare sub sigla PPE si a unei candidaturi comune la prezidentiale este un lucru nesemnificativ din perspectiva celor care au avansat aceasta propunere, scrie Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede ideea anuntata de Vlad Moisescu, lider IRL, de a fi sustinute liste comune a partidelor de centru-dreapta, sub sigla PPE, pentru europarlamentare, dar si a unui .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )