Libnet.ro
UNICEF

07:00

Antonescu: Mihalache, inlocuit la SGG din cauza declaratiilor nepotrivite.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Mihalache, inlocuit la SGG din cauza declaratiilor nepotrivite.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, a fost inlocuit in functie din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a facut, el aratand ca e inacceptabil ca un oficial roman sa puna la indoiala elemente fundamentale de politica externa, informeaza Mediafax. Dan Mihalache nu a fost inlocuit de premier din cauza acuzatiei nefondate de incompatibilitate, ci a fost inlocuit in urma consultarii pe care am avut-o cu premierul, la . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Dan Mihalache a fost demis din cauza declaratiilor nepotrivite

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti, demiterea secretarului general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, precizand ca a fost inlocuit din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a.

Antonescu: Mihalache, inlocuit la SGG din cauza declaratiilor nepotrivite

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca secretarul general adjunt al Guvernului, Dan Mihalache, a fost inlocuit in functie din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a facut, el aratand ca e inacceptabil ca un oficial roman sa puna la indoiala elemente fundamentale de politica externa.

Mona Pivniceru: Per total, raportul MCV va fi principal negativ. E posibil ca statul de drept sa aiba de suferit din cauza duhurilor necurate din vara

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a declarat marti seara, la Digi 24, ca este probabil ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare din Justitie, asteptat in decembrie, sa fie principal negativ. Statul de drept in ansamblu e posibil sa aiba ceva probleme din cauza duhurilor necurate care au bantuit prin vara, a declarat ministrul Pivniceru manfestandu-si increderea ca in ceea ce priveste justitia, in elementele de structura, ea va avea o evaluare pozitiva.

Monica Davidescu pierde opt spectacole de teatru din cauza accidentarii de la Dansez pentru tine!

Monica Davidescu se vede nevoita sa isi caute inlocuitor pentru cele opt spectacole de teatru pe care le pierde din cauza accidentarii de la Dansez pentru tine. Actrita are probleme severe la picioare: ligamente incrucisate si ruptura de menisc. Continue reading .

Irakul a anulat un contract cu Rusia pentru achizitionarea de armament, din cauza unor suspiciuni de coruptie

Irakul a renuntat la contractul cu Rusia care prevedea achizitionarea de armament in valoare de 4,2 miliarde de dolari, din cauza unor suspiciuni de coruptie, a declarat sambata purtatorul de cuvant al.

Directorul CIA si-a dat demisia din cauza unei relatii extraconjugale

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA, din cauza unei relatii extraconjugale, potrivit surselor de presa.

Dan Mihalache, despre demiterea din Guvern: Am convenit cu Ponta si Antonescu sa ocup o alta pozitie, cu mai multa libertate de exprimare

Liberalul Dan Mihalache a vorbit marti despre demiterea sa din functia de secretar general adjunct al Guvernului, precizand ca a discutat cu Crin Antonescu si Victor Ponta, cu care s-a inteles sa fie mutat pe o.

Mona Pivniceru: Per total, raportul MCV va fi in principal negativ. E posibil ca statul de drept sa aiba de suferit din cauza duhurilor necurate din vara

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a declarat marti seara, ca este probabil ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Veridicare din Justitie, care este asteptat in luna decembrie, sa fie in mare.

Campioana mondiala la schi alpin Lindsey Vonn, internata din cauza unei afectiuni necunoscute

Lindsey Vonn, cvadrupla castigatoare a Cupei Mondiale la schi alpin, a fost spitalizata, luni, cauza fiind necunoscuta, informeaza USA Today. Lewis Kay, purtatorul de cuvant al sportivei, nu a oferit.

Bancile spaniole, obligate sa stopeze evacuarile datornicilor din cauza numarului mare de sinucideri

Guvernul spaniol este decis sa ia masuri pentru a stopa evacuarea din locuinte a celor care nu isi mai pot plati ratele la banci. Mai exact este vorba despre acordarea unei perioade de gratie pentru oamenii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )