Libnet.ro
UNICEF

18:00

Antonescu: Ma retrag din politica. Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Ma retrag din politica. Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, ca doreste sa se retraga din viata politica imediat ce va incheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relatia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat sa il sustina pe acesta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale si a dezvaluit detalii din culisele bataliilor politice in care a fost implicat. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Foarte probabil, ma retrag din politica la sfarsitul acestui mandat/ Despre Eduard Hellvig: Un om pe care il cunosc foarte bine si de care am fost foarte apropiat

Senatorul Crin Antonescu a afirmat duminica seara, la B1 TV, ca foarte probabil se va retrage din politica la sfarsitul acestui mandat de parlamentar.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

Antonescu: La sfarsitul mandatului ma retrag din politica

Senatorul Crin Antonescu a declarat, duminica, pentru B1 Tv, ca este multumit de deciziile pe care le-a luat pana in acest moment si a transmis ca la sfartitul mandatului se va retrage din viata politica.

Antonescu: Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic

Crin Antonescu a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, despre parcursul actualului presedinte Klaus Iohannis si a declarat ca acesta va fi un presedinte extrem de puternic.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic. El nu e omul care sa taie panglici

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, ca doreste sa se retraga din viata politica imediat ce va incheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relatia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat sa il sustina pe acesta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale si a dezvaluit detalii din culisele bataliilor politice in care a fost implicat.

Antonescu renunta la functia de presedinte al Comisiei parlamentare

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, intrucat considera ca nu este potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, conform gandul. info, citat de Mediafax.

Crin Antonescu sprijina propunerea lui Iohannis pentru SRI

Senatorul liberal Crin Antonescu a declarat pentru B1TV ca sprijina propunerea facute de Iohannis pentru SRI.

Crin Antonescu: Cei din PSD il pot vota linistiti pe domnul Hellvig, daca vor un sef civil la SRI (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Butonul de Panica, difuzata de B1TV, ca il cunoaste destul de bine pe Eduard Hellvif, propunerea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )