Libnet.ro
UNICEF

15:30

Antonescu: Romania nu are presedinte. Are un fel de guvernator, care coabiteaza cu Zegrean.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Romania nu are presedinte. Are un fel de guvernator, care coabiteaza cu Zegrean.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean, potrivit Mediafax. Antonescu a declarat ca, din punctul sau de vedere, Romania are premier, pentru ca a fost investit de Parlament si nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori. Crin Antonescu a apreciat ca Romania are un fel de . continuă pe România Liberă

Antonescu: Romania nu are presedinte si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean, scrie Mediafax.

Antonescu: Romania nu are presedinte si are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care.

Antonescu: Romania nu are presedinte, are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )