Libnet.ro
UNICEF

09:00

Antonescu: Romania nu are presedinte si are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Antena3 Antena3,
Antonescu: Romania nu are presedinte si are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care. continuă pe Antena3

Antonescu: Romania nu are presedinte si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean, scrie Mediafax.

Antonescu: Romania nu are presedinte. Are un fel de guvernator, care coabiteaza cu Zegrean.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean, potrivit Mediafax. Antonescu a declarat ca, din punctul sau de vedere, Romania are premier, pentru ca a fost investit de Parlament si nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori. Crin Antonescu a apreciat ca Romania are un fel de .

Antonescu: Romania nu are presedinte, are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are un fel de guvernator, care coabiteaza cu domnul Zegrean.

Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va discuta vineri la Bruxelles despre accelerarea procedurilor de aprobare a proiectului celui mai puternic laser din lume, European Light Infrastructure - Nuclear PhysicsELI-NP), care va fi construit la Magurele. Un subiect de interes particular e legat de finantarea proiectului de cercetare ELI, abrevierea de la Extreme Light Infrastructure, derulat de Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, a afirmat Basescu in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )