Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antonescu: Suspendarea presedintelui, un numar de circ modest; Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu: Suspendarea presedintelui, un numar de circ modest; Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a calificat, luni, demersul lui Calin Popescu-Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca un numar de circ destul de modest, aratand ca Tariceanu va constata ca nici PSD nici Victor Ponta nu sustin. continuă pe Wall-Street Ro

Antonescu, despre suspendare: Numar de circ modest, Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un numar de circ destul de modest si ca Tariceanu va constata ca si PSD si Victor Ponta nu sustin suspendarea.

Antonescu, despre suspendarea lui B[sescu: Numar de circ modest, Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un numar de circ destul de modest si ca Tariceanu va constata ca si PSD si Victor Ponta nu sustin suspendarea.

Antonescu, despre suspendarea presedintelui: Numar de circ modest, Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine (VIDEO)

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un numar de circ destul de modest. Este un numar de circ destul.

Crin Antonescu, despre cea de a treia suspendare a presedintelui: Numar de circ modest. Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Cererea de suspendare a presedintelui Romaniei cuprinde trei elemente pentru care se doreste demiterea lui Traian Basescu, si anume faptul ca presedintele s-a implicat in campania PMP, interventia directa la presedintele Comisiei Europene, in cazul comisarului european si raporturi institutionale in forme necivilizate.

Suspendarea presedintelui, o problema ridicata de Calin Popescu Tariceanu la nivel de grupuri parlamentare

Calin Popescu Tariceanu anunta ca a inceput demersurile pentru initiativa legata de suspendarea presedintelui Traian Basescu.

VIDEO. Elena Udrea: Nu cred ca se va ajunge la suspendarea presedintelui

Eleana Udrea: Un gest de iresponsabilitate maxima a vorbi despre suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Ilie Sarbu despre ce castiga cetatenii din suspendarea presedintelui: NIMIC, NIMIC. Aici nu e vorba de cetateni

La insistentele presei, care l-a intrebat ce ar castiga cetateanul roman din suspendarea presedintelui, Ilie Sarbu a continuat: Nimic, nimic. Aici nu este vorba de cetateni, aici este vorba despre ambitia domnului Basescu. ) S-a pus vreodata problema, si-a pus domnul Basescu problema sa castige vreun cetatean, din ceva ce a facut el?.

Iohannis: Suspendarea e fumigena a lui Tariceanu, vorbim cand depune documentele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, ca demersul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru o noua suspendare a sefului statului este o noua fumigena, mentionand ca isi va exprima un punct de vedere cand se va discuta in mod serios.

Suspendarea presedintelui Traian Basescu, reactii in plan politic

Politicienii puterii, dar si analistii politici s-au aratat surprinsi de intentia presedintelui Senatului, dar saluta initiativa lui Calin Popescu Tariceanu. Cei din tabara puterii spun ca este un.

Analiza la cald: suspendarea presedintelui si sondajele. Cinci lucruri de retinut

Unii se pripesc confundand valoarea electorala si comunicationala a suspendarii cu aspectele constitutionale. Suspendarea nu trebuie dusa pana la capat in trei zile, ca in iulie 2012. Ea va fi lasata sa fermenteze in urmatoarele doua luni, prin realizarea diversilor pasi tactici.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )