Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO. Elena Udrea: Nu cred ca se va ajunge la suspendarea presedintelui

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Elena Udrea: Nu cred ca se va ajunge la suspendarea presedintelui

Eleana Udrea: Un gest de iresponsabilitate maxima a vorbi despre suspendarea presedintelui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre ideea suspendarii presedintelui ridicata de Tariceanu: Sa vorbesti despre acest lucru cu doua luni inainte de alegeri arata cat de responsabil esti ca om politic (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a comentat, sambata, propunerea presedinteluiSenatuluiCalin Popescu Tariceanu privind organizarea unui referendum despre suspendarea presedintelui, spunand ca aceasta.

Elena Udrea, sceptica in privinta suspendarii presedintelui

Presedintele PMP, Elena Udrea, se arata sceptica in privinta unei suspendari a sefului statului, aratand ca asta ar determina intrarea lui Traian Basescu in campanie, lucru care pe ea, ca si candidat la Presedintie, ar ajuta-o.

Elena Udrea, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este un gest de iresponsabilitate din partea lui Tariceanu si Ponta (VIDEO)

CandidatulPMP la Prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni, ca demersul luiCalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedinteluiTraianBasescu este unul iresponsabil. Cum sa.

Elena Udrea, despre declaratia lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: E o gluma proasta

Elena Udrea a apreciat, vineri, declaratia lui CalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca fiind o gluma proasta. Fiind intrebata ce parere are despre declaratia.

Elena Udrea, in vizita la staretul care i-a prezis ca va ajunge presedintele Romaniei: Si eu cred acelasi lucru

Presedintele PMP Elena Udrea l-a vizitat pe staretul Manastirii Sfantul Vasile din Leucusesti, Suceava), parintele care a prezis ca ea va fi urmatorul presedinte al Romaniei.

Mihai Razvan Ungureanu: Suspendarea presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu

Fostul premier Mihai Razavan Ungureanu a declarat luni seara ca o eventuala suspendare a presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu, deoarece acesta ar putea sa treaca la promovarea candidatului sau, Elena Udrea.

Elena Udrea: Initiativa de suspendare a presedintelui este iresponsabila

Initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Basescu, este una iresponsabila, neserioasa, nici nu iau in seama aceasta initiativa, a declarat, sambata, la Targoviste, Elena Udrea.

Elena Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara.

FOTO Elena Udrea a facut baie de multime la 1.200 de metri altitudine, in timpul slujbei de Sfanta Maria tinute de iPS Andrei Andreicut

Presedintele Partidului Miscarea Populara Elena Udrea a luat parte luni, de Nasterea Maicii Domnului, in Pasul Tihuta, la Manastirea Piatra Fantanele. in timp ce iPS Andrei Andreicut alaturi de cei peste 20 de preoti oficiau slujba, Elena Udrea se intretinea cu credinciosii prezenti si facea poze.

Elena Udrea a fost HUIDUITA popular, in miscare. Emil Boc si-a cumparat sosete la comemorarea lui Avram Iancu

Elena Udrea a avut parte de o repriza serioasa de huiduieli, in urma cu putina vreme, la Tebea. in vreme ce multi isi aratau dezacordul fata de prezenta domniei sale, Udrea a continuat sa se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )