Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antonescu: Victor Ponta are prima sansa la prezidentiale, principalul sau atu fiind aparatul politic al PSD

B1 B1,
Antonescu: Victor Ponta are prima sansa la prezidentiale, principalul sau atu fiind aparatul politic al PSD

Premierul Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale, a declarat, joi seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, precizand ca acesta se bazeaza pe aparatul politic alPSD. Domnul respectiv. continuă pe B1

Antonescu: 'Ponta are prima sansa la prezidentiale'. Cum comentati?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca premierul Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale, atuul sau principal fiind aparatul politic al PSD, insa chiar daca va fi ales, acesta nu va fi un presedinte liber, pentru ca.

Antonescu: Ponta are prima sansa la prezidentiale. Nu vreau sprijinul lui Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale, pentru ca este sprijinit de aparatul PSD.

Antonescu: Ponta are prima sansa la prezidentiale. Exista posibilitatea sa nu mai candidez

Presedintele PNL Crin Antonescu considera ca Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale din toamna datorita aparatului de partid. Liderul PNL nu mai este la fel de convins de o candidatura a sa la Presedintie, dar nu-l priveste nici pe Klaus Iohannis ca o optiune.

Crin Antonescu: Victor Ponta are prima sansa la prezidentiale / Exista si posibilitatea ca eu sa nu mai candidez / Exista asemanari intre Ponta si Elena Udrea

Presedintele PNL Crin Antonescu a discutat la Realitatea TV despre sansele lui Victor Ponta la prezidentiale si despre culisele formarii si ruperii USL. Antonescu a mai declarat ca exista posibilitatea teoretica de a nu mai candida la functia de presedinte al Romaniei, insa a exclus varianta ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis sa intre in lupta pentru functia de sef al statului: Klaus Iohannis, indiferent de cota de incredere politica, sper sa facem experienta asta, sa conduca un guvern al Romaniei, dar presedintia Romaniei e un alt concept, in care Iohannis nu doreste sa se implice. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Crin Antonescu: Victor Ponta a amenintat cu puscaria

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara in cadrul unei emisiuni de televiziune ca prim-ministrul Victor Ponta a amenintat cu puscaria in momentele in care liderul de la Palatul Victoria a fost enervat, acest tip de manifestari avand loc si in cursul diferitor sedinte ale USL.

Adriana Saftoiu: Traian Basescu si Victor Ponta nu trebuie sa se opreasca. Sa mearga pana la capat, ca sa ne putem ridica

Traian Basescu si Victor Ponta trebuie sa continue. Si imi doresc ca amandoi sa aiba forta, energia, timpul de a merge mai departe. E singura noastra sansa. Fara ei si fara confruntarea lor nu ne vom da seama cat de jos se poate ajunge, scrie Adriana Saftoiu, politician, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Victor Ponta: Am putea avea conflicte constitutionale in perioada 16 noiembrie - 21 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca se asteapta ca in perioada cuprinsa intre cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale si incheierea mandatului actualului presedinte sa apara anumite.

Ne pregatim pentru noi conflicte institutionale. La ce se refera premierul Victor Ponta

Ne pregatim pentru niste conflicte institutionale, a declarat premierul Victor Ponta, la Sinteza zilei, referindu-se la perioada de tranzitie de dupa alegerile prezidentiale, pana la expirarea mandatului lui.

Ilie Sarbu: Victor Ponta va trebui sa candideze la prezidentiale daca nu gasim alta formula

Senatorul PSD Ilie Sarbu considera ca premierul Victor Ponta va trebui sa candideze la presedintie anul acesta daca PSD nu gaseste o alta formula. Premierul a spus-o ca nu si-a dorit lucrul asta si.

Victor Ponta crede ca Jiru are pregatirea pentru a face din CEC o banca mai dinamica

Primul ministru Victor Ponta a spus, marti, ca CEC trebuie sa devina o banca mult mai dinamica. De asemenea, premierul este convins ca Enache Jiru, propus pentru conducerea executiva a bancii, are pregatirea si experienta profesionala pentru realizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )