Libnet.ro
UNICEF

11:45

Antonio Banderas si Melanie Griffith divorteaza dupa 17 ani de casnicie

B1 B1,
Antonio Banderas si Melanie Griffith divorteaza dupa 17 ani de casnicie

Veste-soc la Hollywood. Antonio Banderas si Melanie Griffith ar fi in prag de divort. Actrita, care e mai mare cu trei ani decat sotul sau, l-a terorizat cu gelozia pe parcursul celor 17 ani de casnicie,. continuă pe B1

Criminalii unui batran din Alba condamnati la inchisoare: pedepse de 15 si 17 ani dupa gratii

Doi barbati de etinie roma au fost condamnati de Tribunalul Alba la 15 ani, respective 17 ani de inchisoare, pentru omor deosebit de grav. Cei doi au batut un batran din satul Gabud, judetul Alba, care a murit la spital. Crima a avut loc in ianuarie 2013.

Tenis: Nicole Vaidisova va reveni in circuitul WTA dupa trei ani de pauza

Jucatoarea ceha de tenis Nicole Vaidisova va reveni in circuitul WTA dupa trei ani de pauza, a anuntat, luni, pe contul de Twitter, compatrioata si prietena sa Iveta Benesova, relateaza LEquipe. Vaidisova,.

Premierul laburist norvegian ar putea pierde puterea dupa opt ani

Opozitia de dreapta se prezinta in alegerile legislative care se desfasoara, astazi si maine, in Norvegia cu un avantaj clar fata de coalitia premierului laburist, Jens Stoltenberg, care ar putea pierde puterea dupa opt ani, informeaza EFE.

Cher va porni intr-un nou turneu dupa 8 ani!

Celebra cantareata va reveni in atentia publicului cu un nou material de studio, intitulat Closer To The Truth, primul in 12 ani. Pentru a-si promova albumul si noile piese, Cher este decisa sa porneasca intr-un nou turneu, ale carui detalii nu au fost inca dezvaluite. Ultimul turneu al artistei, Living Proof: The Farewell Tour, a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3335 seconds )