Libnet.ro
UNICEF

20:45

Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre meciul cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre meciul cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Cea care o pregateste pe Karolina Pliskova, Conchita Martinez, a prefatat partida cu Simona Halep, din sferturile de finala ale Turneului Campioanelor. continuă pe Adevărul

Ce nu a vazut nimeni in meciul Simona Halep Bianca Andreescu. Ce a facut romanca in fata lui Darren Cahill

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in setul decisiv al meciului cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial a dat cu pumnul in banca in timp ce Darren Cahill ii dadea indicatii, la scorul de 2-1 pentru sportiva canadiana de origine romana. Interventia antrenorului australian s-a dovedit foarte utila, iar Halep a .

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Karolina Pliskova, inainte de meciul decisiv cu Halep: Nu am vazut finala de la Wimbledon

S-au intalnit deja de 10 ori, iar ultimul succes i-a apartinut cehoaicei. Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela vineri cu o tinta precisa: calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Nu cred ca va aparea ceva nou, ne stim bine. Nu am vazut finala de la Wimbledon, a precizat Karolina inainte de duelul cu Simona. Halep vs Pliskova va avea loc vineri, nu inainte de ora 14:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Gheorghe Hagi, despre sansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede ca sunt avantajele romancei

Dupa o victorie si o infrangere la Turneul Campioanelor Simona Halepparticipa laTurneul Campioanelor, acolo unde urmeaza sa dispute partida din sferturile de finala.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Aroganta facuta de Bianca Andreescu in meciul cu Simona Halep

In game-ul sapte al setului secund Bianca Andreescu si-a permis o lovitura de spectacol care a surprins-o complet pe Simona Halep.

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

TURNEUL CAMPIOANELOR. Elina Svitolina, victorie in fata Karolinei Pliskova, in grupa Simonei Halep

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina 25 de ani si locul 8 WTA)a invins-o, luni, pe cehoaica Karolina Pliskova 27 de ani, locul 2 WTA), cu 7-6 12), 6-4, luni,in primul meci din Grupa Violet a.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )