Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anul 2013, cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia

Antena3 Antena3,
Anul 2013, cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia

Anul 2013 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia, a anuntat vineri Biroul australian de meteorologie, relateaza AFP. Din 1910, data la care a inceput strangerea de date, 2013 a fost cel mai. continuă pe Antena3

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

Faze Tari: Medicii au incremenit cand au vazut asa ceva! Ea detine recordul pentru cel mai mare fund din lume; A sarbatorit cei 103 ani cu un tatuaj, whisky si... marijuana; Chilotii cu chipul papei se vand ca painea calda

Papusa Barbie, acum in varianta XXL! Cum ar arata idolul fetitelor daca ar manca shaorma dimineata, la pranz si seara. V-ati gandit vreodata. Ti se taie instantaneu pofta de bere sau vin. Lucruri pe care nu le stiai despre bauturile favorite. Multe din bauturile pe care le consumam zi de zi.

Siria: 73.000 de morti in 2013, anul cel mai sangeros de la inceputul conflictului

Pentru Siria, 2013 a reprezentant cel mai sangeros an de la inceputul conflictului in martie 2011. Peste 73. 000 de decese au fost inregistrate in 2013 in Siria, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturilor omului. Cu o zi in urma, agentia a anuntat un bilant total de peste 130. 000 de morti de la inceputul razboiului, dintre care 7. 000 copii, scrie L'Express care citeaza AFP.

VIDEO Furios si iute 6, desemnat cel mai popular film pe Facebook in anul 2013

Lungmetrajul Furios si iute 6/ Fast Furious 6, care ii are in rolurile principale pe actorii Vin Diesel si Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reteaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetari realizate de firma de monitorizare sociala Expion.

Antena 3, cel mai urmarit post informativ din Romania in 2013

Antena 3 a incheiat anul 2013 pe primul loc in clasamentul posturilor de stiri din Romania, conform datelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Cu o medie de 6. 8% cota de piata pe intreaga zi target 18+.

Averile bogatilor au crescut cu 524 de miliarde de dolari in 2013: Cea mai mare crestere, inregistrata de Bill Gates

Anul 2013 a fost unul profitabil pentru cei mai bogati 300 de oameni din lume, acestia castigand 534 de miliarde de dolari doar in anul care a trecut. Cea mai mare crestere a fost inregistrata de Bill Gates,.

Ce s-a scumpit si ce s-a ieftinit in Republica Moldova in anul 2013

Datele Biroului National de Statistica arata ca in 11 luni ale anului 2013 rata inflatiei a fost de 4,5%, iar prognozele Bancii Nationale denota ca media anuala va fi de circa 5%.

Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol.

Productia de petrol a Rusiei a atins cea mai ridicata valoare de dupa destramarea URSS, Astfel, Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol in 2013. Energia a fost motorul care a alimentat cresterea economica in cei peste 10 ani sub conducerea presedintelui Vladimir Putin, iar petrolul si gazele naturale au fost responsabile pentru mai mult de jumatate din veniturile la buget, potrivit Agerpres. Citeste si: Productia de petrol a Rusiei - un nou record .

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,.

Bebelus de abia o luna, cel mai tanar investitor de la bursa: Acesta a participat la listarea Romgaz

Un bebelus de numai o luna a devenit cel mai tanar investitor de la bursa. Ideea a apartinut tatalui sau care s-a gandit sa-i deschida copilului imediat dupa nastere un cont de brokeraj. Asa se face ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )