Libnet.ro
UNICEF

20:00

Siria: 73.000 de morti in 2013, anul cel mai sangeros de la inceputul conflictului

Hotnews Hotnews,
 Siria: 73.000 de morti in 2013, anul cel mai sangeros de la inceputul conflictului

Pentru Siria, 2013 a reprezentant cel mai sangeros an de la inceputul conflictului in martie 2011. Peste 73. 000 de decese au fost inregistrate in 2013 in Siria, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturilor omului. Cu o zi in urma, agentia a anuntat un bilant total de peste 130. 000 de morti de la inceputul razboiului, dintre care 7. 000 copii, scrie L'Express care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

Papa Francisc, considerat cel mai stilat barbat al anului de catre revista Esquire

Revista Esquire l-a ales pe Suveranul Pontif drept cel mai stilat barbat al anului 2013, stilul Papei reflectand astfel conceptia sa de viata. Astfel, bijuteriilor de lux si pelerinelor de blana, preferate de .

Cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Nu vom astepta ninsoare nici la inceputul anului viitor

Iarna se lasa asteptata in mai toata tara. De fapt, este si cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Ieri, in sud-vestul tarii, au fost inregistrate chiar si 17 grade celsius. La.

EXCLUSIV Taxa anuala pe domeniile .ro se va incadra cel mai probabil in media perceputa in statele membre UE, adica 5-7 euro - Ministerul Comunicatiilor

Cuantumul taxei anuale pe care vor trebui sa o plateasca proprietarii de nume de domenii . ro se va incadra cel mai probabil in media perceputa in statele membre UE, adica 5-7 euro, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Ministerului Comunicatiilor MSI). Amintim ca in aceasta luna, autoritatile au scos in dezbatere un proiect de Hotarare de Guvern ce prevede introducerea unei taxe anuale care sa fie platita de proprietarii numelor de domenii . ro. Vezi in text ce venituri si cheltuieli declara ICI ca ar avea din administrarea domeniilor . ro, ce taxe anuale sunt percepute pe numele de domenii in alte tari din Europa si problemele ridicate in prima dezbatere publica asupra acestui proiect.

New York, cel mai fotografiat loc din lume. Bucurestiul- in top 100

Orasul american New York este cel mai fotografiat loc de pe pamant, potrivit serviciului Panoramio al motorului de cautare Google, in timp ce Bucurestiul se situeaza pe locul 91 in acest clasament.

RETROSPECTIVA 2013 Anul in care o industrie intreaga s-a vandut la pret de poseta

Anul 2013 a inceput cu rasunatoarea insolventa a combinatului Oltchim, insa o alta drama, mult mai mare, s-a desfasurat aproape pe tacute: iesirea gigantului rus Mechel din Romania si vanzarea celor cinci combinate metalurgice pe care le detinea in tara noastra pentru doar 230 de lei.

2013, anul SCANDALURILOR in USL. Iata principalele teme care au generat tensiuni intre PNL si PSD

Anul 2013 a fost cu siguranta anul scandalurilor in USL. Nici nu au castigat bine alegerile ca au si inceput cearta. Prima si poate cea mai grea piatra de moara a fost numirea Laurei Kodruta Kovesi in.

2013, anul in care Fiscul s-a reorganizat, iar Garda Financiara a disparut

Anul 2013 a fost unul zbuciumat pentru Fisc, dupa ce institutia s-a reorganizat din temelii, iar Garda Financiara a devenit istorie, cedand locul Directiei Antifrauda, care are menirea de a reduce evaziunea fiscala.

Muhammad Ali, cel mai mare

Pentru multi, Muhammad Ali este cel mai influent sportiv din istorie. Fotografia sa in fata lui Williams este considerata emblema Secolului XX.

Mos Craciun in slapi, cel mai pitoresc turist de la Vama Veche

In locul de pe litoral sinonim cu libertatea, ultimele zile ale anului 2013 s-au scurs in liniste, iar anul s-a incheiat pasnic, departe de harmalaia de peste vara. Cel mai pitoresc turist era chiar Mos Craciun, care in loc de bocanci purta slapi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )