Libnet.ro
UNICEF

14:15

Anul 2016 in imagini inedite: scandalul batausului Palesica, achitarea lui Traian Berbeceanu, condamnarea lui Mircia Muntean si drumul spre Sarmizegetusa

Adevărul Adevărul,
Anul 2016 in imagini inedite: scandalul batausului Palesica, achitarea lui Traian Berbeceanu, condamnarea lui Mircia Muntean si drumul spre Sarmizegetusa

O multime de evenimente neobisnuite au atras atentia publicului spre Hunedoara, in anul 2016. Printre ele s-a numarat scandalul provocat de interlopul Sorin Palesica in Statiunea Straja, inaugurarile esuate ale soselei spre Sarmizegetusa, crimele bizare, inundatiile si achitarea celebrului politist Traian Berbeceanu. continuă pe Adevărul

Telefoanele care au marcat anul 2016: de la cel mai fierbinte Samsung la Pixel

In ianuarie, telefonul modern implineste 10 ani. inainte de aniversare, au fost cateva care au marcat pozitiv sau negativ anul 2016. Iata-le pe cele remarcabile.

Viralele care au facut anul 2016 mai suportabil: de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden si Obama

Anul 2016 nu a fost cel mai fericit, date fiind disparitiile din aceasta lume ale unor personalitati, in special din lumea muzicii, dar si din cauza numeroaselor atentate teroriste sau tragedii aviatice. insa internetul le-a oferit un ragaz plin de umor, prin meme-uri, celor care au devenit cinici si au obosit, prinsi fiind in mijlocul vijeliei de vesti proaste, rele sau false.

Secretul din spatele scenelor de dragoste din filme. Imagini inedite din spatele camerelor unei pelicule celebre (VIDEO)

Scenele de dragoste din filme sunt regizate cu multa atentie, astfel incat sa para cat mai naturale. Cu toate ca par o nimica toata, lucrurile stau cu totul altfel in spatele camerelor de fi.

Topul celor mai vandute carti in anul 2016

De veghe in lanul de secara de J. Salinger, editata de Polirom, Strania istorie a comunismului romanesc si nefericitele ei consecinte), de Lucian Boia, aparuta la Humanitas, precum si Flash-uri din sens.

Marile evenimente de pe piata de capital in anul 2016

Marcarea pietei de capital romanesti pe traiectoria catre statutul de piata emergenta, lansarea emisiunii de titluri de stat Fidelis Centenar si IPO-ul privat MedLife reprezinta cele mai importante evenimente care au avut loc in sectorul bursier in acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )