Libnet.ro
UNICEF

18:15

Telefoanele care au marcat anul 2016: de la cel mai fierbinte Samsung la Pixel

Adevărul Adevărul,
Telefoanele care au marcat anul 2016: de la cel mai fierbinte Samsung la Pixel

In ianuarie, telefonul modern implineste 10 ani. inainte de aniversare, au fost cateva care au marcat pozitiv sau negativ anul 2016. Iata-le pe cele remarcabile. continuă pe Adevărul

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

Viralele care au facut anul 2016 mai suportabil: de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden si Obama

Anul 2016 nu a fost cel mai fericit, date fiind disparitiile din aceasta lume ale unor personalitati, in special din lumea muzicii, dar si din cauza numeroaselor atentate teroriste sau tragedii aviatice. insa internetul le-a oferit un ragaz plin de umor, prin meme-uri, celor care au devenit cinici si au obosit, prinsi fiind in mijlocul vijeliei de vesti proaste, rele sau false.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Cel mai nou vaccin impotriva Ebola are o eficienta neasteptata

Un nou vaccin impotriva Ebola a fost testat cu succes in Guineea si in Sierra Leone, fiind extrem de eficient in lupta impotriva virusului mortal. Testele efectuate cu vaccinul rVSV-ZEBOV au fost monitorizate, iar rezultatele au fost publicate in cadrul unui studiu, in publicatia Lancet. Conform cercetatorilor ce au lucrat la acest studiu, subiectii din [].

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti.

Cea mai FIERBINTE felicitare de Craciun: Emily Ratajkowski, complet GOALA (FOTO)

Dupa ce a fost numita vedeta cu cei mai frumosi sani naturali din lume, a aratat tuturor ca nu se mandreste doar cu bustul, ci are si alte atuuri fizice. Emily Ratajkowski, cunoscuta pentru.

Anul 2017 aduce mai putin spatii de birouri in Romania, dupa nivelul record din acest an

Mai putine spatii de birouri in Romania anului 2017. Dezvoltatorii imobiliari ar putea asigura anul viitor aproximativ 300. 000 de metri patrati mp) de spatii de birouri, suprafata mai mica cu 14% fata de recordul de 350. 000 mp din 2016, potrivit datelor companiilor de consultanta imobiliara JLL, DTZ Echinox si CBRE, citate de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )