Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce anume l-a ucis pe elevul din Magurele care s-a prabusit in convulsii, in clasa

Antena3 Antena3,
Ce anume l-a ucis pe elevul din Magurele care s-a prabusit in convulsii, in clasa

Un anevrism de aorta l-a ucis, la doar 12 ani, pe Edi, elevul care s-a prabusit in convulsii, in clasa, sub ochii colegilor de scoala din Magurele, Ilfov. Legistii au facut primele analize si au deja o parte. continuă pe Antena3

Un copil a murit la o scoala din Magurele. Elevul, copilul unui ambulantier, gasit in stop cardiac

Un copil a murit la o scoala din Magurele. Elevul ar fi facut infarct. Elevul era in clasa a VI-a si avea 12 ani. Stire in curs de.

Fiul unei profesoare a murit la liceul din Magurele

Un copil de 12 ani, elev in clasa a VI-a, a murit la Liceul Horia Hulubei din Magurele.

Un baiat de 12 ani a murit la scoala din Magurele, Ilfov

Un copil de 12 ani a murit, miercuri dimineata, la scoala din Magurele, judetul Ilfov, dupa ce a facut convulsii si a intrat in stop cardio-respirator.

Fata sau baiat? Teste din popor care prezic sexul bebelusului

Sunt amuzante miturile legate de sexul bebelusului. Curiozitatea parintilor de a afla ce sex va avea bebelusul a starnit o multime de teorii si ipoteze. Iata cele mai amuzante teste din popor care prezic sexul.

Business Report: Primul dezvoltator imobiliar din Romania care isi rascumpara proprietatile predate la banca; Asiguratii Astra produc daune de 2,5 milioane euro pe luna in strainatate; Topul celor mai bune malluri din Romania

A cedat primul roman cu avere mare: A platit Fiscului 2,5 milioane lei impozit pe venituri nedeclarate!ANAF a incasat 2,5 milioane lei de la o. Consumul individual efectiv al romanilor: o comparatie cu tarile UE, dincolo de PIB pe locuitor. Romania a ajuns in 2014 la 57% din nivelul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )