Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anunt pentru romanii care au nevoie de plaquenil si nu gasesc medicamentul in farmacii

Antena3 Antena3,
Anunt pentru romanii care au nevoie de plaquenil si nu gasesc medicamentul in farmacii

Romanii care sufera de poliatrita reumatoida sau lupus si au nevoie de plaquenil, insa nu gasesc medicamentul in farmacii, pot apela la o noua solutie pentru a obtine medicamentul de care au nevoie. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

COVID-19 |Florin Citu: Punem la dispozitie un portal online pentru cei care intampina probleme in procesul de amanare a ratelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca romanii care intampina dificultati in accesarea masurii privind amanarea ratelor pot accesa, incepand de marti, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele.

Google iti arata cine sunt romanii care au respectat, intr-adevar, izolarea la domiciliu

In cateva zile se implineste o luna de cand Romania a intrat in stare de urgenta. Google a facut un raport prin care-ti arata cine a respectat cu adevarat masurile impuse de.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

DGPMB: 20 de dosare penale pentru persoane care au declarat in fals ca se deplaseaza la serviciu

Politistii Capitalei au intocmit 20 de dosare penale pentru fals si uz de fals dupa ce, in urma veri.

Industria textila, in pericol. Braiconf: OUG 30 are efecte negative pentru companiile care isi continua activitatea in aceasta perioada (VIDEO)

In timpul pandemiei de COVID-19, in Romania exista fabrici din industria textila care au de lucru, au comenzi, insa piata fortei de munca se poate bloca. Compania Braiconf a trimis un memoriu ministrilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )