Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014. Produsele bio vor avea TVA - n. r. ) tot 9%, insa aceasta masura va intra in vigoare numai dupa ce la urmatoarea intalnire de anul viitor cu reprezentantii Comisiei Europene, ai FMI, stabilim acest lucru. Aici nu e vorba ca la TVA la paine, pentru ca la produse bio cantitatea este mult mai mica si atunci e vorba de un impact bugetar de .

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa.

Apple a publicat o prima lista privind cereri de date din partea unor guverne

Gigantul Apple a difuzat, ieri, prima lista privind cereri de date din partea unor guverne, exprimandu-si totodata protestul fata de o ordonanta care limiteaza elementele pe care le poate divulga in privinta cererilor autoritatilor americane.

Ponta anunta un TVA de 9% pentru produsele bio. Urmeaza aprobarea FMI

Valoarea TVA ar putea fi redusa si in cazul produselor bio, a anuntat vineri premierul Victor Ponta, care spune insa ca este nevoie de aprobarea celor de la FMI pentru ca acesta masura sa intre in vigoare.

Amalia Sterescu: Lipseste o activitate de lobby din partea Guvernului in IT.

Fost manager in cadrul Oracle, Amalia Sterescu a devenit unul dintre cei mai buni consultanti in domeniul outsourcingului din Europa. Amalia Sterescu este considerata de multi drept un guru al outsourcingului. Ea a muncit vreme de opt ani in cdrul Connex, apoi a trecut la un gigant global, Oracle. Amalia Sterescu a condus centre de servicii suport din Romania, India si China si a dezvoltat o cifra de afaceri de doua miliarde de dolari americani pe an. Dupa opt ani la Oracle, ea a decis sa .

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )