Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa recentul sir de incidente armate: Voi merge cu familia acolo

Antena3 Antena3,
 Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa recentul sir de incidente armate: Voi merge cu familia acolo

Fostul premier Victor Ponta face un anunt surprinzator dupa recentul sir de atentate, dar si dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Daca frica ne va domina inseamna ca au castigat teroristii. Voi. continuă pe Antena3

Victor Ponta, pe lista rusinii intocmita de CNN

Fostul premier roman Victor Ponta apare intr-o lista de zece politicieni acuzati de plagiat, intocmita de CNN dupa ce Melania Trump a fost acuzata ca luni a plagiat discursul sustinut de Prima.

Victor Ponta: Frica este arma teroristilor. Voi merge in vacanta cu familia in Turcia, in Franta. Voi merge la Bruxelles! Suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos!

Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, a publicat, vineri seara, pe Facebook, un mesaj prin care face referire la evenimentele nefericite petrecute in ultima perioada, in Franta, Turcia,.

Atac la Munchen. Victor Ponta: Suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos

Fostul premier Victor Ponta si-a exprimat solidaritatea cu victimele atacului de vineri din Munchen, afirmand ca acesta ii confirma ca se poate vorbi despre un nou razboi, de alt tip, dar la fel.

Victor Ponta: Voi merge in vacanta cu familia in Turcia. Frica este arma teroristilor

Fostul premier Victor Ponta a comentat aseara pe pagina sa de Facebook cele mai recente evenimente din Europa, respectiv cele din Turcia si Germania, spunand ca frica nu trebuie sa domine. Politicianul sustin ca in acest moment suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos! si ca frica este arma teroristilor.

Victor Ponta: Voi merge in vacanta cu familia in Turcia

Fostul premier Victor Ponta a comentat pe pagina sa de Facebook cele mai recente evenimente din Europa, respectiv cele din Turcia si Germania, spunand ca frica nu trebuie sa domine. Daca frica ne va.

Sunt un inculpat periculos. Victor Ponta face afirmatii socante la adresa ministrului Justitiei

Fostul premier Victor Ponta face acuzatii la adresa ministrului Justitiei Raluca Pruna, insa nu uita nici de tehnocrati, potrivit stiripesurse. ro. Eu sunt un inculpat periculos. De 12 ani luptam.

Victor Ponta, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: Serios? imi garanteaza el locul 1 pe lista la Gorj?

Fostul premier Victor Ponta nu este sigur de locul 1 pe listele PSD din Gorj la alegerile din noiembrie si spune ca nu vorbeste in numele PSD si pe persoana fizica, potrivit.

Klaus Iohannis, Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu apar in mailurile lui Recep Erdogan date publicitatii de WikiLeaks

WikiLeaks a publicat 294. 548 de emailuri de pe serverul intern al partidului aflat la guvernare in Turcia. in 99 din aceste mesaje electronice este mentionata Romania. Victor Ponta, cunoscut.

Probleme pe litoralul romanesc! Trei turisti au facut toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la un complex

Trei persoane au ajuns la spital, miercuri seara, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la un complex din statiunea Venus, potrivit libertatea. ro. Inspectorii de la Protectia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )