Libnet.ro
UNICEF

10:30

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de . continuă pe Playtech

Vom mai organiza EURO la Bucuresti, in acest an? UEFA a venit cu o decizie de ultima ora pentru Romania

Criza de la nivel mondial generata de pandemia de COVID-19 a ridicat ipoteza conform careia Romania ar urma sa piarda organizarea lui EURO la Bucuresti. Forul european a venit cu decizii de ultima ora, prin.

Semnal de alarma tras de elevii din Romania: Suntem la un pas distanta de acelasi haos cu care ne-am confruntat in luna septembrie, atunci cand a inceput anul scolar

Reprezentantii elevilor trag un puternic semnal de alarma, cu doua saptamani inainte de redeschiderea scolilor. Acestia reclama faptul ca scolile sunt la un pas distanta de situatia haotica de la.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Ministrul Educatiei vine cu informatii noi cu privire la programul gradinitelor, odata cu redeschiderea scolilor. in vreme ce scolile vor fi redeschise fizic doar in zonele unde situatia epidemiologica o permite, gradinitele par sa aiba regim special. Ce trebuie sa stie parintii Sorin Campeanu a fost invitat in cursul serii de duminica in cadrul emisiunii .

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Moderna recunoaste ca serul anti-covid-19 pe care il produce genereaza mai putini anticorpi impotriva tulpinii din Africa de Sud. Dezvoltam un vaccin alternativ. Anuntul Moderna despre vaccinul anti-covid-19: serul genereaza mai putini anticorpi contra tulpinii din Africa de Sud Din studiile efectuate de compania Moderna se arata ca vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de firma americana .

Meteo. Urgia s-a abatut asupra Romaniei. Avertisment ANM de ultima ora

Avertizare meteo din partea ANM care au emis un cod galben de vant si ninsori, care va intra in vigoare incepand de luni de la ora 10. Conform meteorologilor mare parte din tara va fi afectata de vant, pe toata durata zilei. Intensificarile vor atinge viteze de 45 pana la 55 kmh. Intensificarile vantului sunt .

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Kaufland Romania face asta pentru toti angajatii. Decizia de ultima ora, ce se intampla in magazine

Unul din cele mai iubite magazine de la noi vine cu o veste importanta pentru angajatii sai. Ce se intampla in lantul de magazine precizat si care e decizia de ultima ora luata de sefi? Kaufland, decizie importanta in privinta angajatilor sai Celebrul lant de magazine Kaufland provoaca un cutremur pe piata supermarket-urilor din Romania.

Informatii de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Ce se intampla, de fapt, in culise

Un alt subiectfierbinteal acestor zile de inceput de an, este inceperea scolii, fizic, din 8 februarie. Desi, practic, sistemul este nepregatit, Sorin Cimpeanu si Florin Citu anunta revenirea in clase din 8 februarie. in acelasi timp, Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, spune ca se cam grabesc lucrurile. Deja, mai spune Cimpeanu, s-au luat in calcul diferitele .

SUA, aproape de razboi cu China? Cum va fi Romania afectata, informatii de ultima ora

Se pare ca relatiile dintre Statele Unite si China sunt din ce in ce mai tensionate. Cu toate acestea, ce legatura are Romania in acest conflict. Ce parere au analistii romani despre aceasta situatie? SUA, aproape de razboi cu China? Cum va fi Romania afectata Potrivit analistului financiar Adrian Mitroi, Romania prinsa in competitia dintre .

Vulpita, decizie de ultima ora. Ce a facut vedeta de la Acces Direct pentru fetita ei

Cu ce decizie neasteptata vine acum celebra Vulpita? Ce a facut vedeta de la Acces Direct pentru fetita ei? Celebrul cuplu de la Blagesti a reusit sa ajunga din nou in atentia tuturor. Ce a facut Vulpita pentru fiica ei? Vulpita si Viorel ajung din nou in atentia romanilor, dupa ultima decizie surprinzatoare luata de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )