Libnet.ro
UNICEF

11:00

Kaufland Romania face asta pentru toti angajatii. Decizia de ultima ora, ce se intampla in magazine

Playtech Playtech,
Kaufland Romania face asta pentru toti angajatii. Decizia de ultima ora, ce se intampla in magazine

Unul din cele mai iubite magazine de la noi vine cu o veste importanta pentru angajatii sai. Ce se intampla in lantul de magazine precizat si care e decizia de ultima ora luata de sefi? Kaufland, decizie importanta in privinta angajatilor sai Celebrul lant de magazine Kaufland provoaca un cutremur pe piata supermarket-urilor din Romania. continuă pe Playtech

Lidl Romania, veste mare pentru toti clientii. Ce se intampla in 2021 cu magazinele

Lidl Romanie aduce o surpriza uriasa pentru cei care aleg sa se aprovizioneze de la acestia. Ce urmeaza sa intample din anul 2021 cu magazinele mentionate? Ce trebuie sa stie romanii? Lidl Romania vine cu o veste mare pentru clietii sai Gigantul Lidl pregateste o mutare imensa pentru anul care a venit deja. Hipermarket-ul care .

Vulpita si-a enervat toti fanii. Decizia pe care a luat-o vedeta de la Acces Direct

Celebra Veronica Stegaru si-a enervat fanii. Cei care o urmaresc au trecut de la o extrema la alta in ceea ce o priveste din cauza ultimei decizii pe care a luat-o tanara mamica. Ce a facut acum vedeta de la Acces Direct? Ce decizie a luat Vulpita? A reusit sa isi enerveze toti fanii Vulpita .

Imagini rusinoase cu femeia arbitru din Romania. Face videochat: nu voia sa se afle asa ceva

In spatiul public au aparut imagini cu femeia arbitru din Romania care face videochat. Fotografiile cu aceasta l-au deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzau. Femeia arbitru din Romania care face videochat Scandalul fotbalistului de la Gloria Buzau, Marius Ionita, prins in timp ce paria impotriva echipei sale, escaladeaza. O persoana anonima a trimis .

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala!

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala! Politia Romana a anuntat ce nu ai voie sa faci in cazul in care ai fost sanctionat. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Politia Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa scrie soferii in procesul verbal atunci cand sunt sanctionati .

Anuntul zilei de la Kaufland. Surpriza pentru toti clientii din tara

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania astazi. A facut un anunt oficial care vine cu o veste grozava pentru milioanele de romani care isi fac cumparaturile in toate.

Prima companie care isi vaccineaza toti angajatii, fara exceptie: 800.000 de oameni, pe lista

La nivel global, vaccinarea impotriva noului coronavirus reprezinta un proces optional, dar mai multe companii private vor opta pentru vaccinarea tuturor angajatilor. Amazon este al doilea cel.

Vestea teribila pentru toti soferii: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

2021 a venit cu o veste proasta pentru soferi. Vorbim de-o crestere a pretului combustibililor dupa ce vreme de aproape un an a fost o scadere majora. in 2020, pretul la benzina si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )