Libnet.ro
UNICEF

01:06

Anunt umanitar Andreea, o fetita de doar 3 ani, are nevoie urgenta de ajutor

Hotnews Hotnews,
 Anunt umanitar Andreea, o fetita de doar 3 ani, are nevoie urgenta de ajutor

Andreea Avrigeanu a implinit 3 ani pe 25 august 2014. In urma cu putin timp zambetul ei s-a transformat dintr-unul vesel intr-unul trist. A fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica cu celule T. Are nevoie urgenta de ajutor pentru a ajunge la clinica San Matteo din Pavia, unde i se poate salva viata! Orice suma de bani lei sau euro) ii poate fi de ajutor si poate fi depusa in conturile parintilor ei. continuă pe Hotnews

Tragedie intr-o familie din localitatea Socond, Satu Mare: un copilas de doar doi ani, omorat de fratele mai mare

Un copilas de doar doi ani a decedat ieri dupa masa, dupa ce mai multe caramizi de pe acoperisul casei i-au cazut direct in cap. Totul s-a intamplat in timp de fratele mai mare curata cosul de fum.

Vrancea: Fetita de noua ani, accidentata de un camion pe o trecere de pietoni

O fetita de noua ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost accidentata grav, miercuri dimineata, pe o trecere de pietoni, in drum spre scoala, de un camion condus de un cetatean din Republica.

Accident cumplit in Vrancea: O fetita de noua ani, lovita de camion pe o trecere de pietoni

O fetita de noua ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost accidentata grav, miercuri dimineata, pe o trecere de pietoni, de un camion condus de un cetatean din Republica Moldova. Accidentul a avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )