Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de Liviu Dragnea privind majorarile salariale din sanatate

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Liviu Dragnea privind majorarile salariale din sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, pe Facebook, ca majorarile salariale din sanatate au redus semnificativ plecarile medicilor din Romania, afirmand ca este una din cele mai. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Majorarile salariale din Sanatate au redus plecarile medicilor din tara

Liviu Dragnea sustine pe contul sau de Facebook ca, datorita majorarilor salariale din Sanatate, mai putini medici s-au orientat spre clinici din strainatate in 2017.

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

Avocata lui Liviu Dragnea, anunt MAJOR in Dosarul TEL DRUM

Avocata lui Liviu Dragnea in Dosarul Tel Drum, Maria Vasii, sustine ca exista in acest dosar un important personaj politic, fost membru in Guvern, care prin declaratiile pe care le-a dat.

S-A TERMINAT! Avocata lui Liviu Dragnea, anunt MAJOR in Dosarul TEL DRUM

Avocata lui Liviu Dragnea in Dosarul Tel Drum, Maria Vasii, sustine ca exista in acest dosar un important personaj politic, fost membru in Guvern, care prin declaratiile pe care le-a dat.

Liviu Dragnea a fost audiat in mare secret la DNA inainte de Craciun: in ce dosar a fost citat liderul PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut o noua intalnire cu procurorii anticoruptie, chiar inainte de Craciun. Jurnalistii de la Adevarul arata ca liderul PSD, alaturi de Victor Ponta,.

Liviu Dragnea si Victor Ponta, audiati ca martori, la DNA Ploiesti, in dosarul lui Zgonea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si fostul prim-ministru Victor Ponta au fost audiati la DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis in judecata pe data de 3 ianuarie, anunta Ziarul Incomod. In aceeasi cauza au fost audiati si Dan Nica si Constantin Boscodeala, toti patru avand calitatea de martori in dosar.

Liviu Dragnea, audiat la DNA Ploiesti inainte de Craciun. De ce a fost citat de procurori liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns la DNA Ploiesti inainte de Craciun alaturi de Victor Ponta, Dan Nica si Constantin Boscodeala.

DNA, prima decizie pe 2018 in dosarul Tel Drum: Ce i-au transmis procurorii lui Liviu Dragnea

Dosarul Tel Drum in care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de organizare de grup infractionar, frauda cu fonduri europene si abuz in serviciu isi continua cursul! Procurorii DNA i-au tranmis lu.

Relatii tensionate intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Urmeaza o perioada agitata pentru Guvernul Tudose si PSD. Premierul a rabufnit si l-a atacat pe Liviu Dragnea, saptamana trecuta. Relatiile tensionate dintre cei doi au dus si la schimbarea planului.

Harta salariilor din Romania. Teleormanul, aflat sub pastorirea lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul (FOTO)

Harta salariilor din Romania arata discrepante mari intre judete. Cei mai prost platiti romani sunt cei din judetul Teleorman, judet pastorit din umbra de Liviu Dragnea, seful partidului de gu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )