Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anuntul momentului de la Casa de Pensii. Mii de romani au beneficiat de asta

Playtech Playtech,
Anuntul momentului de la Casa de Pensii. Mii de romani au beneficiat de asta

Anuntul momentului vine de la Casa de Pensii, iar mii de romani au beneficiat de asta. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat datele potrivit carora, la finalul lunii august, 9. 540 de romani beneficiau de pensie de serviciu, cu 205 persoane mai mult decat in iulie a anulul 2019. Casa de Pensii a facut anuntul . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )