Libnet.ro
UNICEF

06:30

Anuntul Pentagonului: SUA vor ataca SI; mai multe avioane militare vor fi stationate la Erbil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anuntul Pentagonului: SUA vor ataca SI; mai multe avioane militare vor fi stationate la Erbil

Statele Unite au anuntat atacuri mai ofensive impotriva gruparii Statul Islamic SI), urmand ca o parte dintre avioanele militare sa fie stationate la Ebril, au anuntat joi oficiali de la Pentagon, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Scoala Pasarea Phoenix din Ploiesti: reparata si distrusa in fiecare an. Mai multe scoli din Prahova, fara autorizatii

Mai multe cladiri din cele peste 700 in care invata prescolarii si elevii din Prahova nu vor fi autorizate sanitar pentru anul scolar care sta sa inceapa. in unele cazuri, conditiile in care invata copiii sunt dezastruoase.

VIDEO Drumul spre Marte trece prin Pestera Humpleu din Cluj: un medic va locui mai multe zile in subteran in cadrul unui experiment in premiera mondiala

Cum reactioneaza omul in conditii de izolare similare zborului in spatiu, aceasta este scopul pentru care Ionel Alexandru, medic rezident la Cluj, va locui mai multe zile in pestera Humpleu. Experimentul este o premiera mondiala, deoarece tanarul va fi suspus la investigatii complexe, urmarindu-se peste 40 de indicatori bio-medicali si psihologici.

Somerii au la dispozitie 18.000 de locuri de munca. Cele mai multe oferte, in Cluj

Numarul locurilor de munca disponibile la nivel national depaseste 18. 000, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Suveana si Salaj, potrivit Agentiei Nationale pentru.

Peste 18.000 de locuri de munca vacante in toata tara. Domeniile si judetele cu cele mai multe oferte

Peste 18. 000 de lcouri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Cars-Severin, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

KMG International a imprumutat 200 milioane de dolari de la mai multe banci

Compania KMG International, fosta The Rompetrol Group, a semnat la sfarsitul lunii august o facilitate de credit de 200 milioane de dolari, de la mai multe banci, pentru refinantarea unor credite si sustinerea activitatii operationale.

Politistii cauta trei spargatori de locuinte care au scapat desi s-a tras asupra lor. Ei furasera mai multe bijuterii si monede din aur si incercau sa le vanda

Politistii constanteni cauta trei spargatori de locuinte care au reusit sa scape desi oamenii legii au folosit armamentul din dotare pentru prinderea lor. Anchetatorii au gasit mai multe bijuterii din aur, sustrase de barbatii respectivi din mai multe locuinte.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

Pentagon: SUA vor stationa avioane militare la Erbil, in Kurdistanul irakian, de unde vor ataca Statul Islamic

Statele Unite vor incepe sa-si stationeze o parte dintre avioanele militare la Ebril, in regiunea autonoma irakiana Kurdistan, cu scopul de a efectua atacuri mai ofensive impotriva gruparii Statul Islamic SI), au anuntat joi oficiali de la Pentagon.

VIDEO Un camionagiu ucrainean, absolvent de Conservator, faimos dupa ce a transformat mai multe cantece sovietice in imnuri anti-Putin

Un sofer ucrainean originar din Donetsk si stabilit in SUA, a ajuns cunoscut pe internet dupa ce a inceput sa interpreteze cantece sovietice cunoscute insa cu versuri sarcastice la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza Moscow Times.

Putin a avut 35 de convorbiri telefonice cu Merkel, de la inceputul anului, de trei ori mai multe decat cu Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a avut 35 de discutii telefonice cu cancelarul german Angela Merkel de la inceputul anului. Numarul este de trei ori mai mare decat numarul conversatiilor telefonice cu liderul de.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )