Libnet.ro
UNICEF

16:45

AP: Liderii zonei euro vorbesc despre IESIREA temporara a Greciei din zona euro. Reactia Greciei

România Liberă România Liberă,
AP: Liderii zonei euro vorbesc despre IESIREA temporara a Greciei din zona euro. Reactia Greciei

Liderii din Zona Euro examineaza, duminica seara, un Grexit temporar, in cazul in care nu se ajunge la un acord asupra unui plan de salvare a Greciei, si daca tara are nevoie sau nu de o reducere a datoriei, potrivit unui document obtinut de Associated Press. continuă pe România Liberă

AP: Liderii zonei euro vorbesc despre IESIREA temporara a Greciei din zona euro

Liderii din Zona Euro examineaza, duminica seara, un Grexit temporar, in cazul in care nu se ajunge la un acord asupra unui plan de salvare a Greciei, si daca tara are nevoie sau nu de o reducere a datoriei, potrivit unui document obtinut de Associated Press.

Liderii zonei euro discuta despre un eventual Grexit temporar si reducerea datoriei

Cei 19 sefi de stat si de guverne din zona euro examineaza duminica seara, intre altele, un Grexit temporar, in cazul in care nu se ajunge la un acord asupra unui plan de salvare a Greciei, si daca tara are nevoie sau nu de o reducere a datoriei, potrivit unui document al Eurogrup obtinut de agentiile de presa.

LIVE TEXT GRECIA: Liderii zonei euro, reuniti pentru discutii decisive privind propunerile de reforma ale Atenei/ Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret/ Document Eurogrup: O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune

Reuniunea ministrilor de Finante din zona euro, dedicata dezbaterilor privind ultimele reforme propuse de Grecia in schimbul unul nou pachet de ajutor financiar, vor continua si duminica. Sambata seara, reuniunea s-a incheiat la miezul noptii, fara a se ajunge la o concluzie. Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, ar fi propus un Grexit temporar de 5 ani la reuniunea de sambata, potrivit unor surse aproapiate discutiilor, citate de cotidianul The Telegraph. Peste jumatate dintre cele 19 state membre ale zonei euro ar fi sceptice in privinta capacitatii Greciei de a face o schimbare majora si de a adopta reformele ample promise in schimbul unui nou plan de salvare, a declarat un oficial UE, sub protectia anonimatului. -----------------------------23:15 Grecia nu poate astepta pentru a incepe negocierea unui plan de salvare, avand in vedere gravitatea situatiei bancilor sale, a declarat duminica o sursa guvernamentala greaca, la Bruxelles. AFP)23:08 Un al treilea pachet de ajutor pentru Grecia ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii iulie, daca liderii zonei euro vor da, duminica seara, un semnal politic pozitiv, afirma un oficial european, sub protectia anonimatului. 15 Liderii zonei euro discuta despre un eventual Grexit temporar si reducerea datoriei21. 30 Un eventual nou program de ajutor pentru Grecia este estimat la 82-86 de miliarde de euro, potrivit documentului final al Eurogrup transmis duminica sefilor de stat si de guvern. 30 O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune document Eurogrup). Ministrii de finante din zona euro au transmis duminica sefilor de stat un document in care se mentioneaza negru pe alb optiunea unei iesiri temporare din zona euro a Greciei, potrivit unei copii obtinute de agentiile de presa. 17:44 Premierul italian Matteo Renzi, la sosirea la summit-ul zonei euro: Este vital atat pentru Grecia, cat si pentru Europa, sa se ajunga la un acord. 30 Eurogrupul are o noua lista de cerinte pentru Grecia17:15: Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, inaintea summit-ului zonei euro: Voi lupta pana in ultima secunda pentru un acord si sper ca vom avea un acord. The Guardian)16:49 Angela Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret. Vom purta negocieri dure. Cel mai important factor - increderea - a disparut. The Guardian)16:45 Francois Hollande: Franta va face totul pentru a mentine Grecia in zona euro; Nu exista Grexit temporar, Grecia ramane in zona euro sau nu; Miza este sa stim daca Grecia va fi maine in zona euro AFP)16:42 Alexis Tsipras: Un acord este posibil duminica, daca toate partile isi doresc acest lucru.

GRECIA: Liderii zonei euro, reuniti pentru discutii decisive privind propunerile de reforma ale Atenei/ Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret/ Document Eurogrup: O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune

Reuniunea ministrilor de Finante din zona euro, dedicata dezbaterilor privind ultimele reforme propuse de Grecia in schimbul unul nou pachet de ajutor financiar, au continuat si duminica, dupa ce, sambata seara, reuniunea s-a incheiat la miezul noptii, fara a se ajunge la o concluzie. Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, ar fi propus un Grexit temporar de 5 ani la reuniunea de sambata, potrivit unor surse aproapiate discutiilor, citate de cotidianul The Telegraph. Peste jumatate dintre cele 19 state membre ale zonei euro ar fi sceptice in privinta capacitatii Greciei de a face o schimbare majora si de a adopta reformele ample promise in schimbul unui nou plan de salvare, a declarat un oficial UE, sub protectia anonimatului.

Alexis Tsipras, la sosirea la summit-ul zonei euro: Putem ajunge in aceasta seara la un acord daca toate partile doresc acest lucru

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat la sosirea la summitul zonei euro de la Bruxelles, unde se incearca evitarea iesirii Greciei din zona euro, ca un acord intre Atena si partenerii europeni este posibil.

Alexis Tsipras, la sosirea la summit-ul zonei euro: Putem ajunge in aceasta seara la un acord daca toate partile doresc acest lucru (VIDEO)

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat la sosirea la summitul zonei euro de la Bruxelles, unde se incearca evitarea iesirii Greciei din zona euro, ca un acord intre Atena si partenerii europeni este posibil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )