Libnet.ro
UNICEF

07:45

Aparitie istorica a Reginei Marii Britanii: Daca vom fi uniti si determinati vom depasi ce urmeaza!

Antena3 Antena3,
Aparitie istorica a Reginei Marii Britanii: Daca vom fi uniti si determinati vom depasi ce urmeaza!

Discurs emotionat al reginei Marii Britanii. Elisabeta a II a a tinut sa multumeasca doctorilor si cadrelor medicale pentru implicare in aceasta perioada dificila pe care a comparat-o cu cea din al doilea razboi mondial, intr-unul dintre putinele mesaje pe timp de criza, prin care s-a adresat natiunii de-a lungul domniei sale. continuă pe Antena3

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

In plina pandemie de Coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Britanii a tinut un discurs televizat despre incercarea extrem de grea pe care omenirea o traverseaza la momentul actual. Iata ce a spus! .

Paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii

Deja de aproape o luna, Regina Elisabeta sta in izolare alaturi de sotul ei, Printul Phillip, la Castelul Windsor. Iata cum arata paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii! .

Mediastandard.ro: Regina Elisabeta a Marii Britanii, victima unui fake news aparut in Nigeria

Regina Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a fost victima unui fake news, raspandit pe mai multe site-uri din Nigeria. Mai multe stiri sustineau ca Regina Elisabeta ar fi fost testata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce fiul sau cel mai mare, Printul Charles, a fost declarat vindecat de COVID-19.

Cati oameni au urmarit discursul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii VIDEO

Mesajul reginei Elizabeta a II-a, difuzat duminica seara de posturile de televiziune britanice, a fost urmarit de zeci de milioane de telespectatori, potrivit BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )