Libnet.ro
UNICEF

19:31

Aparitie socanta intr-un mall din Capitala. Trecatorii si-au facut cruce si s-au pus pe facut poze

Antena3 Antena3,
Aparitie socanta intr-un mall din Capitala. Trecatorii si-au facut cruce si s-au pus pe facut poze

Clientii unui complex comercial din Bucuresti, dar si trecatorii prezenti la fata locului au ramas uimiti, duminica seara, cand au remarcat bijuteria parcata in fata mall-ului, scrie ziarulring. ro. Bolidul,. continuă pe Antena3

Incendiu la un depozit de tamplarie din Capitala (VIDEO)

Un incendiu s-a produs vineri la un depozit de tamplarie din Capitala, in zona Piata Presei. Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti, a declarat pentru B1 TV, ca incendiu s-a extins asupra unui depozit.

Traficul rutier din Capitala, restrictionat in weekend: Evenimentele sportive, religioase si cele organizate de Ziua Pompierilor ii vor intampina pe bucuresteni

O serie de restrictii rutiere vor fi instituite sambata si duminica in mai multe zone centrale din Capitala, unde vor avea loc evenimente sportive, o procesiune religioasa, precum si manifestari de Ziua.

Turisti uitati intr-o parcare din Bulgaria la intoarcerea din vacanta

Cativa turisti aradeni au fost uitati de firma care le-a organizat vacanta in Grecia intr-o parcare din Bulgaria, aflata la mica distanta de granita cu grecii. Dupa ce un prim autocar ne-a adus din Grecia .

O explozie intr-un restaurant din India a facut 104 morti

O explozie inregistrata astazi intr-un restaurant din statul Madhya Pradesh din centrul Indiei s-a soldat cu cel putin 104 morti si 60 de raniti, a anuntat politia indiana, potrivit AFP.

Mazare, despre cei 800.000 de euro, ascunsi intr-un cont din Israel: Erau parte a unei intelegeri financiare ce nu trebuiau declarati

Radu Mazare a ascuns suma de circa 800. 000 de euro intr-un cont din Israel, potrivit verificarilor ANI. Fostul primar al Constantei spune insa ca banii erau parte a unei intelegeri financiare. Potrivit ANI,.

Cel putin 35 de morti si 75 de raniti, in urma unei explozii puternice intr-un restaurant din India

Cel putin 35 de oameni au murit si 75 au fost raniti sambata in explozia unei butelii cu gaz care a avut loc intr-un restaurant din statul indian Madhya Pradesh centru), iar echipele de salvare continua sa.

ANI: Radu Mazare, avere ascunsa in strainatate. 800.000 de euro, intr-un cont din Israel (VIDEO)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a ascuns suma de circa 800. 000 de euro intr-un cont din Israel, potrivit verificarilor ANI, informeaza B1 TV. Contul este pe numele lui Radu Stefan Mazare, mai spune sursa.

Ebola revine intr-o provincie din Sierra Leone, desi se credea ca virusul a disparut

Sierra Leone a inregistrat un nou deces cauzat de Ebola, intr-o provincie in care nu se mai semnalase niciun caz de aproape sase luni, relateaza luni Agerpres. Acest nou caz o adolescenta de 16 ani decedata.

EXPLOZII intr-un oras din India: Aproape 90 de morti si zeci de raniti

Explozii puternice, care au dus la pierderea a aproximativ 90 de vieti, au avut loc in centrul Indiei, in orasul Petlawad, din districtul Madhya Pradesh. Incidentul a avut loc la un restaurant, acolo unde s-au produs doua explozii, una dupa alta.

Bat matanii si se roaga la o fereastra. Fenomenul bizar ce are loc intr-un sat din Ucraina

Sute de credinciosi ucraineni dintr-o localitate din regiunea Lvov stau la coada in fata unei ferestre termopan, scrie publika. md. Si asta deoarece, spun ei, ca in geam vad reflectat chipul Maicii Domnului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )