Libnet.ro
UNICEF

09:45

Apartamentele din Constanta si Bucuresti s-au ieftinit cel mai mult din 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apartamentele din Constanta si Bucuresti s-au ieftinit cel mai mult din 2008

Preturile locuintelor din Sibiu si Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, in conditiile in care in Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au fost consemnate cele mai mari deprecieri, de peste 40%, potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro.

Bursa de Valori Bucuresti plateste 300$ pentru cel mai bun logo AeRO

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat recent un concurs pentru cel mai bun design de logo pentru AeRO, piata dedicata companiilor antreprenoriale, startup-urilor si IMM-urilor. Castigatorul va incasa aproape 300 de dolari.

Masura unica in tara pentru incurajarea natalitatii, in comuna Horia din Constanta

Idee inedita a unui primar din comuna constanteana Horia. Acesta a propus ca mamicile sa primeasca o indemnizatie de 300 de lei pe luna, dupa ce nasc, timp de trei ani. Primarul vrea sa le incurajeze astfel.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )