Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bursa de Valori Bucuresti plateste 300$ pentru cel mai bun logo AeRO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de Valori Bucuresti plateste 300$ pentru cel mai bun logo AeRO

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat recent un concurs pentru cel mai bun design de logo pentru AeRO, piata dedicata companiilor antreprenoriale, startup-urilor si IMM-urilor. Castigatorul va incasa aproape 300 de dolari. continuă pe Wall-Street Ro

Preturi astronomice pentru cel mai recent numar al saptamanalului Charlie Hebdo

Numeroase oferte de vanzare pentru cel mai recent numar al saptamanalului francez Charlie Hebdo, care nu mai putea fi gasit inca de miercuri la standurile de presa din Franta, au aparut pe Internet, la preturi uneori astronomice, informeaza AFP,.

VIDEO Noua revelatie in rockul romanesc: The Kryptonite Sparks a castigat la festivalul Metalhead Awards premiul pentru cel mai bun debut

Trupa rock botosaneana The Kryptonite Sparks a primit premiul pentru cel mai debut in sfera alternativ pe anul 2014 la festivalul Metalhead Awards din Bucuresti. Premiul este ca o incununare a activitatii artistice a tinerilor rockeri botosaneni in ultimii doi ani.

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

Gala AFAN: Lucian Sanmartean, desemnat cel mai bun jucator roman/ Arlauskis, cel mai bun portar; Szukala, cel mai bun fundas; Keseru, cel mai bun atacant

Mijlocasul Lucian Sanmartean Steaua Bucuresti) a fost desemnat, joi seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2014, in cadrul Galei premiilor Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), desfasurata la Hotelul Howard Johnson din Capitala, potrivit Agerpres.

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

CES Las Vegas Sony lanseaza platforma Android TV si aduce cel mai subtire televizor 4K din lume

Sony adopta pe scara larga sistemul de operare Android in gama sa de televizoare smart, lanseaza un nou procesor pentru ele, iar intre modelele prezentate se numara si cel mai subtire TV 4k din lume 4,9 mm in unghiul cel mai mic).

550 de specialisti in IT din Europa vor participa la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene

SIVECO este singura companie romaneasca selectata pentru a furniza Comisiei Europene servicii IT pe o perioada de 4 ani in cadrul contractului cadru ESP-DESIS III cel mai mare contract al Comisiei in domeniul.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Cel mai mare retailer din Romania pluseaza cu 9 hipermarketuri noi anul acesta. Primul, la Constanta

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in ceea ce priveste vanzarile, va continua expansiunea in acest an cu 9 hipermarketuri, reteau urmand sa ajunga astfel la 111 magazine, potrivit datelor companiei, citate de Mediafax .

Ionut Budisteanu este cel mai bun student al anului in Romania

Alexandru Ionut Budisteanu a fost desemnat cel mai bun student al anului universitar 2013-2014 in Romania, la Gala Ligii Studentilor Romani in Strainatate, desfasurata in aceasta seara la Palatul Parlamentului.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )