Libnet.ro
UNICEF

18:15

Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

B1 B1,
Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o dezvaluire inedita despre relatia sa cu Mihai Bendeac. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Desi fosta. continuă pe B1

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac si Delia au o relatia foarte apropiata iar, de curand, actorul a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste din tot sufletul sa aiba un copil. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Asta dupa.

Medicii au confirmat ca BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a facut o dezvaluire inedita. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE ! VICTOR SLAV E iN STARE DE SOC! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Controversatul actor le-a.

Mihai Bendeac si Delia sunt OFICIAL impreuna! Asta schimba tot in showbiz

Asta e bomba momentului in showbiz-ul romanesc. Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita,.

PANICA TOTALA in showbiz: S-A PRABUSIT si a CAZUT in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac este hotarat sa renunte la burlacie si cauta sa aiba o relatie stabila. CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) Actorul a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2944 seconds )