Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apel fara precedent al Greciei pentru Turcia: Trebuie sa dea dovada de retinere!

Antena3 Antena3,
Apel fara precedent al Greciei pentru Turcia: Trebuie sa dea dovada de retinere!

Turcia ar trebui sa dea dovada de retinere si sa evite reintroducerea pedepsei cu moartea dupa lovitura de stat militara esuata de saptamana trecuta, a declarat ministrul grec de externe, in. continuă pe Antena3

Apel fara precedent facut de Germania: Trebuie sterse rapid de pe internet!

Serviciile de internet trebuie sa fie mai responsabile in lupta impotriva propagandei lansate de organizatiile teroriste, a declarat joi ministrul de interne german Thomas de Maiziere, relateaza.

Clotilde Armand, atac fara precedent la Traian Basescu: E grabit sa acceada la putere sub o forma sau alta

Clotilde Armand a lansat un atac fara precedent la adresa fostului presedinte Traian Basescu. Fostul presedinte Basescu este un om din ce in ce mai grabit. Grabit sa isi construiasca o.

Decizie fara precedent a Curtii Constitutionale: Clientii bancilor, invitati la renegocierea contractelor, iar clauzele abuzive trebuie eliminate

Curtea Constitutionala considera ca bancile trebuie sa invite clientii la renegocierea contractelor si sa elimine clauzele abuzive. Modificarile la Legea clauzelor abuzive nu actioneaza retroactiv si nu.

Situatie fara precedent in Franta: Peste 30.000 de oameni ar putea solicita despagubiri dupa atacul de la Nisa

In Franta, un fond de garantare pentru victimele terorismului dispune de un miliard 400 de milioane de euro pentru a despagubi victimele atacului de la Nisa. La despagubiri sunt indreptatiti si cei care au suferit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )