Libnet.ro
UNICEF

17:45

Apel umanitar la Sinteza zilei: Ajutati-o pe Alexandra!

Antena3 Antena3,
Apel umanitar la Sinteza zilei: Ajutati-o pe Alexandra!

In cadrul editiei de joi a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a facut un apel umanitar pentru Alexandra Aron, o tanara de 23 de ani, care se lupta cu o tumoare cerebrala. Alexandra are nevoie de o operatie u. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Violatorii si pedofilii ar trebui castrati chimic?

Credeti ca violatorii si pedofilii ar trebui castrati chimic? Este intrebarea lansata de Mihai Gadea in cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, pornind de la cazul Patriciei, fetita de 10 ani din.

Victor Ponta, despre exploatarea gazelor de sist, azi, la Sinteza Zilei

In aceasta seara, Victor Ponta este invitatul special al lui Mihai Gadea. Premierul vine la Sinteza Zilei pentru a raspunde celor mai fiebinti intrebari ale momentului: are Romania nevoie sa exploreze si mai.

Sinteza zilei: 12 ani de procese pentru casa cumparata legal de la stat

Dana Grecu a prezentat la Sinteza zilei, in editia in care Mihai Gadea si-a propus sa afle care este prioritatea zero a Romaniei, cazul unei doamne din Timisoara care se lupta de peste 12 ani sa nu fi data.

Sinteza zilei: Care este prioritatea zero care ar putea salva Romania

In editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gadea si-a propus sa afle care este prioritatea zero a Romaniei. Pentru acest lucru, cele cinci domenii importante ale unei societati.

Marturii emotionante despre cazurile fetitelor abuzate, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea va intreaba: ce ar trebui sa se intample cu violatorii si criminalii de copii din Romania? Cazul Patriciei Dragos, fetita de 10 ani, care mergea la biserica si care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )